- 12 Ocak 2013
- 48.751
- 56.146
- 4.128

Yellow Red Wall (camfoot)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.
Bana bu adamın sabriden fazlasını anlatana like yağmuru hadi bakayım.
Koşuyor diye fransa mt gidecekmiş
Al sukunuSabri'den fazlasını söylerdim de, ayıp olur şimdi ortalık yerde..
belki top çalması ya da genel olarak defansıFransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.
O kadar kossan sen de o kadar top çalarsin dayicim.belki top çalması ya da genel olarak defansı
Adami alay konusu yaptilar ama Sabri, özellikle Prime döneminde, bütün liglerde oynardi Renkdas.Fransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.
sabri de yoktu o işteO kadar kossan sen de o kadar top çalarsin dayicim.
Savunmasi Sabriden iyi. Teknik acidan Sabri'nin ancak kramponlarini tasir. Boey'i seven Sabri'nin futbolunu hic begenmemis biri olarak yaziyorumFransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.
Sabriyi kimse alay konusu yapmadı, sabri futboluyla o kadr geriye gitti ki tastas konusu oldu.Adami alay konusu yaptilar ama Sabri, özellikle Prime döneminde, bütün liglerde oynardi Renkdas.
şuna son pas ve orta açmayı öğretecek bir hocamız olsa rahat 20 milyon edecek hale gelecek ama bu haliyle bal yapmayan arı halinde biraz.Önce orta açmayı öğren yeğenim.