Sacha Boey Kamerun Milli Takımının Davetini Reddetti!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Sacha-Boey.jpg

Kamerun milli futbol takımının teknik heyeti Sacha Boey'le tekrar temasa geçti. Ancak oyuncu teklifi reddetti ve hala Didier Deschamps'tan bir telefon almayı umuyor."

Yellow Red Wall (camfoot)

seçmemeli kamerunu bence. fransa kadroya almasa bile o şansı açık tutmak daha mantıklı

Fransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.

Bana bu adamın sabriden fazlasını anlatana like yağmuru hadi bakayım.

Koşuyor diye fransa mt gidecekmiş

CL yok AL yok hatta Konferans Ligi bile yok. Şampiyon olsak bile seneye CL'ye katılma ihtimali yine hâlâ çok düşük.

Maalesef boş hayalden ötesi değil şu hareketi. Hazır Kamerun istiyorken bu fırsatı kullanmalı bence. Dünya Kupasında gruptan çıkamasalar bile 3 maçta vitrin yapma şansı bulur en azından.

Fransa da seni bekliyordu zaten , ayağın protez ne pasın var ne ortan var, beygir gibi kosuyon anca.

belki top çalması ya da genel olarak defansı

Adami alay konusu yaptilar ama Sabri, özellikle Prime döneminde, bütün liglerde oynardi Renkdas.

Savunmasi Sabriden iyi. Teknik acidan Sabri'nin ancak kramponlarini tasir. Boey'i seven Sabri'nin futbolunu hic begenmemis biri olarak yaziyorum :)

Adami alay konusu yaptilar ama Sabri, özellikle Prime döneminde, bütün liglerde oynardi Renkdas.
Sabriyi kimse alay konusu yapmadı, sabri futboluyla o kadr geriye gitti ki tastas konusu oldu.

Yoksa bence boeyden daha iyi topçu idi.

Bu adam oynayacak diye dubois gibi adam yedek beklememeli, tek söylediğim bu. Hakeden oynar, once bir as sagbekimizi görelim dubois geriye gidip düşerse tekrar boey oynasın ama bu adam da gareth bale değil paldır küldür duboisi kesecek.

hayal aleminde yaşıyor zaten bu eleman

Geri
Üst Alt