Sacha Boey'den Fatih Terim Paylaşımı!

Herifin biri ne alakaysa bunun FT ile olan bir fotografini paylasmis Intagram story'de.

Bu akilsiz da bu paylasimi paylasmis.

Ne diyon

images.webp

Anlamadığım şey fener mesela oyuncuları nasıl dizginleyebiliyor kıçı başı oynayan oyuncuya taviz vermiyorlar

Anlamadığım şey fener mesela oyuncuları nasıl dizginleyebiliyor kıçı başı oynayan oyuncuya taviz vermiyorlar
sen fb postları altında özil niye oynamıyor td istifa falan diye yazılar gördün mü

lig boyu her postun altına morutan spamlandı

tamamen taraftar farkı

kotu bir pro .

yetersiz bir oyuncu idi en basindan alinmasi konusulurken vurguladigim gibi...

akli sira bu tur amatorce hareketlerle ortami harliyor - verin bonservisimi olayina getiriyor.

kulubumuzun menfaatleri dogrultusunda alinan kararlari destekliyorum. denildigi gibi bonservis alinmadan serbest gonderilmemesi - gerekirse kadro disi birakilip- kulubun soyledigi dogrultuda istenilen *bonservisi getirdikten sonra - ne yaparsa yapsin.

birde kalsin soyle yapar boyle yapar bakisi mevcuttu.... < sasiriyordum bu tur yorumlara denk gelince.
oyuncu salt olarak yetersiz +
kronik olasiligindan dolayi uzun vade dusunulmemesi gerekirken, biz gidip kac yillik anlasma yaptik. o gun de demistim bugun de degismiyor ; siradan bir oyuncu, temel eksiklikleri bold sekilde mevcut, fiziken saglam degil. en basindan yanlis secimdi.

Sürekli Boey'in fotoğrafını paylaşan bi sayfaymış.Boey de takip ediyo büyük ihtimalle sayfayı takip ediyo cevap falan göndermiş önceleri.Hem kulübün efsanesiyle olan fotoğrafı paylaşmış bi sorun yok bu olayda :D

Sürekli Boey'in fotoğrafını paylaşan bi sayfaymış.Boey de takip ediyo büyük ihtimalle sayfayı takip ediyo cevap falan göndermiş önceleri.Hem kulübün efsanesiyle olan fotoğrafı paylaşmış bi sorun yok bu olayda :D
Murat bu herif uyanıklık yapıp, bonservisini karşılıksız almak istiyor. Sen hala efsaneler derdine düşüyorsun.

Fatih Terim'in resmini kullanarak beleşten ayrılmak istiyor, bunda anlamayacak bişey yok bence. Şark kurnazı seni. Yemezler.

Bu garip guruba tipolojideki elemanlar bizi bulmazdi normalde
Geçen sene hakikaten ilginç bir yıl geçirmişiz biz

Abi kesin bi haber değil ki Marcao içinde ne haberler çıktı Okan hoca yalanladı Marcao da yalanladı..
Okan hoca işin kaosa dönüşmemesi açısından doğru olan 1 açıklama yaptı. Ama Marcao'nun idmalara çıkmaması zaten kalmak istemediğini belli ediyor. Zaten gitmek üzere olduğu ve son pazarlıkların rakam değil ödeme olanı üzerinden olduğu haberleri iyice arttı. Muhtemelen bir kaç güne gittiği haberi açıklanır.

Boey konusu için de farklı düşünmüyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Okan hoca işin kaosa dönüşmemesi açısından doğru olan 1 açıklama yaptı. Ama Marcao'nun idmalara çıkmaması zaten kalmak istemediğini belli ediyor. Zaten gitmek üzere olduğu ve son pazarlıkların rakam değil ödeme olanı üzerinden olduğu haberleri iyice arttı. Muhtemelen bir kaç güne gittiği haberi açıklanır.

Boey konusu için de farklı düşünmüyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Fikrine saygı duyarım abi ama diğer futbolcularla aynı zamana kadar izinliymiş ve beraber döndüler..

Geri
Üst Alt