Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.863
- 17.598
- 1.918
Keske havuzdan cikabilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili gelen soruya Saran, "Fenerbahçe, şampiyonluğun en güçlü adayı dedim."
Yaşasın kaçak yayın ve iptv’ler o zaman.
Kaçak yayının önüne geçilebilmesi çok mümkün değil.O zaman kaçak yayın olacağını sanmıyorum. Yayın ihalesi el değiştirsin diye alttan yapılmadığı ne malum? Ben ismi selçuk olan yayıncının bu kadar profesyonel yayın yapmasına çok şaşırıyorum. Netflix gibi yayın yapıyor adam ve sağlam yatırım yapmış olması lazım bunun için.
Yayıncı kuruluş ne gibi sike yapabilir ? En fazla çok kritik durumlarda videosunu keserler göstermezler. Insanların elinde internet var 1 yaparlar 2 yaparlar üçüncüde faka basarlar öyle aleni sekilde kimse sike yapamaz aynı şekilde Galatasaray taraftarı bir satın alırsa görüşleriniz galatasaray adına sike yapar şeklindeyse kapatalim ligi. Nihat fanatik fenerlidir limak vinçleri bile sarı lacivert yapan bi adam bu ne yapabiliyor? En fazla limit bilmem ne felan başarı böyle gelmiyor ki neyse o sizin düşünceniz bu benim düşüncem tabii ki saygı duymak gerek.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı kuruluş gelsede o yapabilecekleri dediğiniz şeyleri yaparlar içeri adam koyarak. Yani bu işler biraz paronayaklaşmaya doğru gidiyor malesef.Bu tek bu için değil MHK atanıyor kurullarına bakılıyor yok o fenerli yok bu gs li yok bu bjkli bilmem ne. Ee zaten Türkiye'de kaç takım tutuluyor toplamda Galatasaray ve Fenerdir yani . Her türlü o takımı tutanlar gelecek zaten bunun önüne geçemezsin. Hakem işi mesela yok fbli yok Galatasaraylı eeeee yani ? olaylar olaylarAlgı yaparlar renktaş işte ne yapacaklar başka. En iyi bildikleri şey zaten. Sürekli Fener'i şişiren haberler, rakipleri baltalamalar, taraflı spikerler, sunucular vs klasik hareketler işte.
S Sport Plus ile olacak iş değil. Bu iş çanaksız olmaz. Burası Türkiye. İnternet belli, hızı belli.
Ayrıca Katarlılar vazgeçmediği sürece en iyi teklifi verseler bile alamazlar. Söz konusu Katarlılar ise bizim için para ikinci sıradadır.