Sadettin Saran: "Süper Lig için yapılacak yeni yayın ihalesinde son derece iddialıyız"

Kendinize gelin deyip yumruğu masaya vurabilecek billura sahip bir başkan olmadığı için.

Ben takip ediyorum çünkü bizimki alışkanlık artık. Ama iyice pisleşirse olay benim gibiler de takibi bırakır. Hala da bir umut var, hala bütün kaleler tam olarak zapt edilmedi ama çok az kaldı. Ülkede söz sahibi olan Galatasaraylıların da devreye girmesi lazım artık.

Olayın çok başka boyutları da var da sosyal mecralarda yazmamak doğru olur.

Bu ulkede futbol takip etmek manyaklik ama hoca ve futbolcular pes etmeden mucadeleye devam ettikleri icin ben aşiri umutsuz/pesimist yaklasamiyorum. Onlar salarsa ben de salarim ve uzun sure takip etmem kolay kolay

Neden sahaya cikiyoruz ustat o zaman? Ya da sen neden takip ediyorsun?

2 penaltimiz ve 2 kirmizi kartin verilmedigi kadikoy deplasmanindan 3 puanla donduk daha 1 hafta olmadi. Hakemi de yenebiliyormussun demek ki

Bunun yazılacağını biliyordum o yüzden “her zaman” dedim bjk maçından da bana göre kırmızı olmayan bir kart nedeniyle mağlup ayrıldık mesela. En az 1 puanı alacaktık. Geçen seneden beri hakemlerin yapmadığı kalmadı. Bak 1 haftadır ağlıyorlar mağduruz diye bu sayede bugün çok tırt bir penaltı kazanacaklar mesela kesin. Halbuki mağdur olan biziz.

Zar zor yarınki maçı 16:00ya aldırdık rica minnet.

Bunun yazılacağını biliyordum o yüzden “her zaman” dedim bjk maçından da bana göre kırmızı olmayan bir kart nedeniyle mağlup ayrıldık mesela. En az 1 puanı alacaktık. Geçen seneden beri hakemlerin yapmadığı kalmadı. Bak 1 haftadır ağlıyorlar mağduruz diye bu sayede bugün çok tırt bir penaltı kazanacaklar mesela kesin. Halbuki mağdur olan biziz.

Zar zor yarınki maçı 16:00ya aldırdık rica minnet.

Saygi duyarim abi gorusundur. Bunca itlige ragmen kazanacagimiz basarilar duzeni degistirebilir. Bu sene sampiyon ol mesela ali koc falan kalmaz yuksek ihtimalle. Gerci ali gider saran gelir bizim kavgamiz devam eder yine🤣

Bu ulkede futbol takip etmek manyaklik ama hoca ve futbolcular pes etmeden mucadeleye devam ettikleri icin ben aşiri umutsuz/pesimist yaklasamiyorum. Onlar salarsa ben de salarim ve uzun sure takip etmem kolay kolay

Zaten camiayı bir arada tutan en büyük unsur hoca şu anda. En çok hocanın üzerine gitmelerinin sebebi de bu. Hoca çözülürse olayın %90’ını halletmiş olacaklarını biliyorlar. Bak başkan Ali’ye neler neler söyledi çıkıp bir şey demedi Ali. Resmi siteden açıklama da yok. Başkanın söylediğinin 1/10 unu hoca söylese çıkıp açıklama yaparlardı. Hocanın sinirleriyle oynamaya çalışıyorlar, saha içine konsantre olmasını engellemeye çalışıyorlar. Cengiz ile Altur’un çapı ne ki?

Hoca da bırakırsa havluyu atarız zaten. O yüzden de bunlara karşı hocayı seven sevmeyen herkeain destek olması lazım. Fatih Terim dünyanın en iy teknik direktörü değil ama ülkedeki futbol şartlarında bizim için en iyisi bu bir gerçek.

Takımların en büyük gelir kaynağı hatta şuan tek gelir kaynağı yayıncı kuruluşun ödemeleri. Bazı arkadaşlar çok iyi niyetli düşünüyor. Siz lige müdahale edemeyeceklerini mi düşünüyorsunuz milyon eurolarin döndüğü bu işte. İstedikleri gibi dizayn ederler

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saygi duyarim abi gorusundur. Bunca itlige ragmen kazanacagimiz basarilar duzeni degistirebilir. Bu sene sampiyon ol mesela ali koc falan kalmaz yuksek ihtimalle. Gerci ali gider saran gelir bizim kavgamiz devam eder yine

Valla her kazandığımız şampiyonluk en değerli şampiyonluk oluyor. Yapılan itliğin seviyesi her sene artıyor çünkü.

Zaten camiayı bir arada tutan en büyük unsur hoca şu anda. En çok hocanın üzerine gitmelerinin sebebi de bu. Hoca çözülürse olayın %90’ını halletmiş olacaklarını biliyorlar. Bak başkan Ali’ye neler neler söyledi çıkıp bir şey demedi Ali. Resmi siteden açıklama da yok. Başkanın söylediğinin 1/10 unu hoca söylese çıkıp açıklama yaparlardı. Hocanın sinirleriyle oynamaya çalışıyorlar, saha içine konsantre olmasını engellemeye çalışıyorlar. Cengiz ile Altur’un çapı ne ki?

Hoca da bırakırsa havluyu atarız zaten. O yüzden de bunlara karşı hocayı seven sevmeyen herkeain destek olması lazım. Fatih Terim dünyanın en iy teknik direktörü değil ama ülkedeki futbol şartlarında bizim için en iyisi bu bir gerçek.
%100

Adamlar her yeri bağlıyor oysaki doğru hoca ve doğru transfer yapsalar bu kadar zorlanmazlar.

Decoder alanların %40 ı Galatasaraylı nasıl bir fanatiklik yapabilir ki! Kendisi amerikan vatandaşı kapitalistin teki Bunların dini imanı paradır 1000 kişi üyelik iptali yapsa götü başı ayrı oynar.

Bu arada kendisinin adı steven sadettin saran'dır(s sport logosuda iç içe geçmiş 3 tane s harfidir). Annesi amerikalı kendisi de amerikan vatandaşıdır s sport un renkleride amerikan bayrağı renkleridir(kırmızı,mavi,beyaz).

Herkesin para kazanma derdi var. Okyanus kadar zengin olan Katarlilar neden 3 5 kurusun hesabini yapiyor?
Ben olsam once havuzdan cikmaya calisirim. En azindan zorlamak lazim, gundem yaratirsin.
Veya resmi siteden, TVden filan daha ihale olmadan tavrini koy. Taraftari yonlendir.

UEFA başkanı aziz FİFA başkanı ali şen de olsa da başarılı olamayacak olan kulübün maçların yayınını satın alsalar da bir cacık olmayacağını değiştirmeyecektir. Biat edeceksiniz başaramayacaksınız eziksiniz.

Geri
Üst Alt