GSC Anket Sağ Bek İçin En Çok Kimi İstersiniz?

Sağ Bek'e Kim Gelsin?

• Aaron Wan-Bissaka [26 yaşında]

Oy: 39 36,8%
  • Lorenz Assignon [24 yaşında]

Oy: 5 4,7%
  • Guéla Doué [21 yaşında]

Oy: 52 49,1%
  • Vladimír Coufal [31 yaşında]

Oy: 1 0,9%
  • Angela Preciado [26 yaşında]

• Ben Johnson [24 yaşında]

Oy: 0 0,0%
  • Marvin Senaya [23 yaşında]

Oy: 2 1,9%
  • Zeki Çelik [27 yaşında]

• Nordi Mukiele [26 yaşında]

Oy: 3 2,8%
  • Paul Joly [24 yaşında]

Oy: 2 1,9%

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Anket kapatılmış .

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719603682267.png

Ankette son 3 aylik periyotta ismi gecenlerin listesi.​

Tercih yapmıyorum kim gelirse onu desteklerim.

Bissaka isterim ama mantıklı bakarsak Doue daha uygun olur Bissaka'ya göre maliyeti daha düşük kalır sözleşmesinin seneye bitecek olması fırsat oluşturabilir oradan artacak bütçe 8 numaraya aktarılsın.

AWB dedim ama orta saha bütçesinden yiyecekse fikrim değişir

Wan-Bissaka ama Doue de fena adama benzemiyor. Daha iyi bile olabilir.

Sağ bek alma konusunda çok şanssız değiliz bence, beklediğimden fazla alternatif var.

Yalnız şu Senaya tamamen forum efsanesi gibi geliyor. O istatistik haritaları çok yanıltıcı. 90 dakika defans oynayan takımda adamın defansif özellikleri illa ki absürt olur.

Wan-Bissaka ama Doue de fena adama benzemiyor. Daha iyi bile olabilir.

Sağ bek alma konusunda çok şanssız değiliz bence, beklediğimden fazla alternatif var.

Yalnız şu Senaya tamamen forum efsanesi gibi geliyor. O istatistik haritaları çok yanıltıcı. 90 dakika defans oynayan takımda adamın defansif özellikleri illa ki absürt olur.
Ben Senaya'yı defalarca izledim. Oyuncuyu son dönemde 4'lünün dışında kanat beki olarak da değerlendirdiler. Hücum özellikleri etkileyici değil ama oyuncu gelişime açık.

Sağ beke Mukiele'nin alınmasını isterim ama 1 tane sağ bek yok takımda kampta en hazır kimse transferi o transfer edilsin.Orta saha için bekleyebiliriz.İdare edecek oyuncular var o yönde bence..

Listedekilerin neredeyse hepsi sürpriz yumurta

Atalantanın bu sezon çok maçını izledim.Sağ bekte oynayan emil holm bu listedekilerin alayını paramparça edecek kadar savunma yönü kuvvetli çok diri bir oyuncu hücumda da oyun zekasıyla güzel işler yapıyor

Ben transfer komitesinde olsam o çocuğu buraya napar eder getirirdim.

Not:

Ohoo bologna 7 milyona adamı kapmış bile kaçırdık

Son düzenleme:
1) Bissaka
2) Doue
3) Mukiele
4) Senaya
Benden çok yaşayacaksın; tam da bu sıralamayı yazacaktım. Maliyet konusunu ayrı tutuyorum tabii; 27 yaşında bir sağbek için 15 bonservis 3+ maaş gibi maliyetler bizi aşar. İmkan olsa Mazroui' yi de isterdim bu arada...

Bissaka dışındakilerin hepsinde en az bir tane soru işareti var. Aralarında 4x4 olan tek adam Bissaka

Bissaka dışındakilerin hepsinde en az bir tane soru işareti var. Aralarında 4x4 olan tek adam Bissaka
Dediğin daha zengin bir kulüp için geçerlidir de bizim için olmayabilir. Diğer mevkiler dahil, ismi geçen futbolcular arasında benim de en çok istediğim futbolcudur, mesajlar kayıtlı. Ancak 15 bonservis, 3+ maaş veremeyiz, vermemeliyiz. Assignon için verilecek bonservisten 3-5 fazlası verilsin isterim o ayrı; ''Su-i misal, misal olmaz''...

Dediğin daha zengin bir kulüp için geçerlidir de bizim için olmayabilir. Diğer mevkiler dahil, ismi geçen futbolcular arasında benim de en çok istediğim futbolcudur, mesajlar kayıtlı. Ancak 15 bonservis, 3+ maaş veremeyiz, vermemeliyiz. Assignon için verilecek bonservisten 3-5 fazlası verilsin isterim o ayrı; ''Su-i misal, misal olmaz''...

2 sene üst üste şampiyon olmuş hem sahada hem maddi anlamda rekorlar kırmış bir takımın 2 tane eksiği varsa bu 2 eksiğe olabilecek en iyi ismi almasının gerektiğini düşünüyorum yoksa geri kalan her şey için aynı şeyi düşünüyoruz.
Bissaka 10-11 bonservis 3-3,5 maaşa benim görüşüme göre alınmalı.

Geri
Üst Alt