- 16 Haziran 2010
- 191.239
- 134.141
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1) Bissaka
2) Doue
3) Mukiele
4) Senaya
Ben Senaya'yı defalarca izledim. Oyuncuyu son dönemde 4'lünün dışında kanat beki olarak da değerlendirdiler. Hücum özellikleri etkileyici değil ama oyuncu gelişime açık.Wan-Bissaka ama Doue de fena adama benzemiyor. Daha iyi bile olabilir.
Sağ bek alma konusunda çok şanssız değiliz bence, beklediğimden fazla alternatif var.
Yalnız şu Senaya tamamen forum efsanesi gibi geliyor. O istatistik haritaları çok yanıltıcı. 90 dakika defans oynayan takımda adamın defansif özellikleri illa ki absürt olur.
Benden çok yaşayacaksın; tam da bu sıralamayı yazacaktım. Maliyet konusunu ayrı tutuyorum tabii; 27 yaşında bir sağbek için 15 bonservis 3+ maaş gibi maliyetler bizi aşar. İmkan olsa Mazroui' yi de isterdim bu arada...1) Bissaka
2) Doue
3) Mukiele
4) Senaya
Dediğin daha zengin bir kulüp için geçerlidir de bizim için olmayabilir. Diğer mevkiler dahil, ismi geçen futbolcular arasında benim de en çok istediğim futbolcudur, mesajlar kayıtlı. Ancak 15 bonservis, 3+ maaş veremeyiz, vermemeliyiz. Assignon için verilecek bonservisten 3-5 fazlası verilsin isterim o ayrı; ''Su-i misal, misal olmaz''...Bissaka dışındakilerin hepsinde en az bir tane soru işareti var. Aralarında 4x4 olan tek adam Bissaka
Dediğin daha zengin bir kulüp için geçerlidir de bizim için olmayabilir. Diğer mevkiler dahil, ismi geçen futbolcular arasında benim de en çok istediğim futbolcudur, mesajlar kayıtlı. Ancak 15 bonservis, 3+ maaş veremeyiz, vermemeliyiz. Assignon için verilecek bonservisten 3-5 fazlası verilsin isterim o ayrı; ''Su-i misal, misal olmaz''...