Sağlık ekibinin işine son verilsin

Cevap: Galatasaray S.K Sağlık Ekibi

hepimizin sevindiren durumlar var şu sıralar yeni transferler, aynı zamanda da üzen bir türlü iyileşemeyen sakat futbolcularımız.

Transfer yapıp oyuncular alıyoruz ama takım yine eksik yine eksik, Galatasaray klubünün sağlık ekibinin acilen değiştirilmesini düşünüyorum. sakat olan bir futbolcumuz mümkünü yok iyileşemiyor, Avrupa ligindeki rakibimiz atletico' nun forveti forlan ın bizim maçımıza kadar iyileşmesi bekleniyor, biz de nasıl oluyorsa bir türlü sakat olan iyileşemiyor. bilen biri varsa bana açıklama yapsın lütfen. nedir bu durum? çok iyi takımımız var elimizde ama sakatlıklardan ötürü bir türlü tam istenilen işleyiş olmuyor. sonra diyorlar ne oldu GS neden oynayamadı? oynayamaz tabii bi türlü as kadro(düşünülen) 2-3 hafta oynamadı ki, bu bahane mi diyenler oluyor evet bahane, senin takımının iskelet bölgelerindeki en önemli adamların sakatsa bahanedir bu.

defans-ön libero özellikle bu bölgeler süreklilik isteyen bölgeler ve sanki şaka gibi bizim bu bölgedeki futbolcularımız asla tam kadro hazır olamadılar.

Forlan bizim maça yetişiyor.Bizim sakat oyuncuarımız Atletico Madrid maçına yetişemiyor.Bu yüzden sağlık ekibi istifa etsin.

İlginç...:rolleyes:

Cevap: Sağlık ekibinin işine son verilsin

azizeyle irtibat halinde olduklarina resmen inanmaya basladim artik.biran önce kovulsun su is bilmez beceriksiz sahsiyetler.

Yoksa Polat karşıt'ı Liseli ve diğer köstebeklerin işimi nedir ? ama şu sorun çözülsün artık !

bu konu linkini derhal gscimbom ekibi yönetime göndersin sağlık ekibi kovulsun işini bilen avrupadan doktor getirilsin bizim burda adam akıllı doktor yok günü kurtarmaya çalışıyolar

Yoksa Polat karşıt'ı Liseli ve diğer köstebeklerin işimi nedir ? ama şu sorun çözülsün artık !

Sorma dün gece rüyama girdi zaten. Liselilerden biri başkan oluyordu ne idüğü belirsiz adamları adı geçiyordu transferde Uyandan rahatladım :)

Off ya Kewell nasıl sakatlanır aklım hayalim almıyor ya ne biçim sağlık ekibimiz var söylemiyorlar mı adama yahu sen sakatsın idmana çıkma diye :(

Forlan bizim maça yetişiyor.Bizim sakat oyuncuarımız Atletico Madrid maçına yetişemiyor.Bu yüzden sağlık ekibi istifa etsin.

İlginç...:rolleyes:

yazıdan bunu anlamanız benim için ilginç olan nasıl bu kadar ters bakmak istiyorsunuz anlamıyorum. ben sadece en yakın örnek olarak söyledim onu forlan da yetişemeyecek gibiydi ama düzeliyor aynısı bizde olsa en aşağı 2 aydan başlıyor düzelmesi. sağlık ekibinden ziyade kafaların değişmesini gerektiğini öğrendim ama buradan

şok şok şok

haldun üstünel bombayı patlatıyor bayern münih'in sağlık ekibi yarın istanbul'da.ekibde kimler yokki .......

Yakında benzer haberler çıkarsa şaşırmam

yazıdan bunu anlamanız benim için ilginç olan nasıl bu kadar ters bakmak istiyorsunuz anlamıyorum. ben sadece en yakın örnek olarak söyledim onu forlan da yetişemeyecek gibiydi ama düzeliyor aynısı bizde olsa en aşağı 2 aydan başlıyor düzelmesi. sağlık ekibinden ziyade kafaların değişmesini gerektiğini öğrendim ama buradan

2 aydan başlamazdı belki 2 günde iyileşirdi bizdeki oyuncu.Sadece varsayım bunlar...

Giden gelmiyor yabancı doktor getirilsin.

sağlık ekibinden memnunsunuz heralde bunu ilk sizden duydum, olabilir tabii fikirlere saygımız var

https://www.gscimbom.com/forum/833329-post59.html

https://www.gscimbom.com/forum/836493-post74.html

Şu tip eleştirilere katılmamak elde değil ama sizin verdiğiniz örnekle yapılan eleştiriler bana mantıksız geliyor.

Sakat oyuncularımız varken memnun olmak mümkün olabilir mi?Ama bu memnuniyetsizliği tamamen sağlık ekibine yıkmak ne kadar doğru acaba?Ayrıca yapılabilecek birşey varsa(yani hatalar yapılıyorsa) yönetim kurulu en kısa sürede gerekeni yapcaktır zaten...

kimse kusura bakmasın ben futbolcuların sağlığından sorumlu tek yer sağlık ekibidir. futbolcunun kendisine bakmadığını düşünenler varsa da sağlık ekibinin kontrolü altında olması gerekir bizim futbolcularımız senede kaç maç yapıyor; diğer liglerdekiler(üst düzey-tutpta avusturya ligini örnek vermeyin) kaç maç yapıyor? yanlış giden bir şeylerin olduğu kesin kaç senedir bu böyle ve hala bir çözüm yok ortada. bir arkadaş ekibin para almadığından dolayısıyla otoritesinin olmadığından falan bahsetmiş. sen büyük bir klüpsen eğer bu işleri gönül işiyle halledemezsin, bedava yapıyorlar diye eleştirmeyecek miyim? sakatlıktan dolayı kaybedeilen paralar zaten doktorların ücretini karşılar, kimse kusura bakmasın burası Galatasaray, burda işler planlı,disiplinli olmalı.

Tekmeyi basmak lazım bunlara bir halta yaradıkları kalmadı artık.Baros'un futbol hayatını bile riske sokacaklardı.

arkadaşlar yanlış bilmiyorsam acıbadem hastanesiyle mi çalışıyoruz eğer çalışıyorsak acıbadem hastanesi hangi takımın sponsoru.hadi bırakalım o hastaneyi serkanla alparslanın giderken söyledikleri,sakatlanan bir daha zor dönmeleri neden acaba şansızlık mı yoksa kasıt mı?

yeter artık güle güle diye yolculayın!

arkadaşlar yanlış bilmiyorsam acıbadem hastanesiyle mi çalışıyoruz eğer çalışıyorsak acıbadem hastanesi hangi takımın sponsoru.hadi bırakalım o hastaneyi serkanla alparslanın giderken söyledikleri,sakatlanan bir daha zor dönmeleri neden acaba şansızlık mı yoksa kasıt mı?

Kasıt olduğunu sanmıyorum. Hiç bir doktor kasıtlı olarak hastasına zarar vermez. Kendimden biliyorum.

Ancak bir koordinasyon eksikliği veya yetersizlik olabilir. İyice sorgulanması lazım.

Yeter artık daha neyi bekliyorlar ?

Bence bizim en önemli sorunumuz sağlık ekibinin yaptığı yanlışlar. Madem hataları yok Uğur Uçar neden tedavisine Almanyada devam ettikten sonra iyileşti? Yanılmıyorsam Linderoth aylarca burda tedavi olmaya çalıştı ama sonunda Amerikada tedavi oldu. Kewell neden tedavi için Avustralyaya gitti? Hiçbir futbolcumuz sağlık ekibinin belirttiği zaman dilimi içerisinde iyeleşemiyor. Emre Güngör Ankaragücünde futbol oynarken çok istikrarlı bir futbolcuydu ama bizde sahaya çıkıyor 10 dakika sonra tekrar sakatlığı nüksediyor, demekki sağlık ekibi kimin iyileşip iyileşmediğini de bilmiyor.

Geri
Üst Alt