Sağlık Raporu | Abdülkerim Bardakcı

Sovunce sari mi veriliyor? Kirmizi olmasi lazim :)
Tabiki sarılık olacak. Kaan geçen sezon öyle kart görmüştü. İtiraz etmişti öylesine. Ama O.Ç. yine de kırmızı verirdi. Davinson’un hareketini nasıl göremedim diye sinirlenmiştir sonradan izleyince.

Tabiki sarılık olacak. Kaan geçen sezon öyle kart görmüştü. İtiraz etmişti öylesine. Ama O.Ç. yine de kırmızı verirdi. Davinson’un hareketini nasıl göremedim diye sinirlenmiştir sonradan izleyince.
Sovunce sari goruldugu yer mi olur yahu kurallar net, bunu da bilmiyorsaniz pes yani. Ha hakem veremez sey edemez o ayri, itiraz edersin sari yersin ama sovmek/kufur direk kirmizi dunyanin her yerinde.

Sovunce sari goruldugu yer mi olur yahu kurallar net, bunu da bilmiyorsaniz pes yani. Ha hakem veremez sey edemez o ayri, itiraz edersin sari yersin ama sovmek/kufur direk kirmizi dunyanin her yerinde.
Türkiye’de kural mı var yahu hocam. Şikecilerin futbolcuları sövdüğümde duymazlıktan geliyorlar operasyon çocukları mesela. Sövsün derken zaten sarı kart yiyecek kadar olsun dedim. El kol hareketi yaparak Allah kahretsin gibi birşeyler söyleyenlere sarı veriliyor.

Koltuk değneğiyle niye çıktı bu adam. Ödümüz koptu. İnşallah çabuk dönüyordur

Soğuk deplasmanları pas geçip Trabzon maçına yetişse kafi

Kaan ve Jakobs da o ara ya da Kayseri maçıyla dönerse müdafi açıdan rahatlarız

Geri
Üst Alt