GSC Haber Sağlık Raporu: Álvaro Morata

Tibodu reis bile oyunculara bu kadar yüklenmez idi

Yunusu icardi yi sakatlayan da teknik ekiptir. Morata da aynı şekilde. Sara da ayni şekilde. Allah aşkına gönderin bu adamı ben ömrümde bu kadar vasıfsız bir td görmedim. Toreria ve mertens de ayni şekilde sakatlanabilirdi. Ama bunlar artık ruhlarını teslim ettikleri için sahada sakatlanacak güçleri bile kalmadı adamların. Abi kovun şu adamı getirin fatih hocayı veya arda turan. Ne bu rezillik kepazelik. Kotu günler yaklaşıyor dursun gor artık dursun gör....

Okan hocanın derbi 11i netleşti

muslera
frank davinson apo barış
torreira sara
sallai mertens yunus
osimhen​

işin komik tarafı o kadar transfer yapılıyor ama kadronun %95’ini yine eski oyuncular oluşturuyor hep. bu kemik kadronun son yılı olmalı artık. torreira, muslera, mertens, apo bunları şampiyon olduğumuz veya olmadığımız hangi senaryo olursa olsun göndermek gerekiyor.

Takımda Osimhen ‘den başka santrafor kalmadı.
Eğer Rizespor maçından sağ salim çıkarsa inşallah kesinlikle Az Alkmaar rövanş maçında riske edilmemeli ve Fener maçına saklanmalı

hangi macti hatirlamiyorum simdi ama sallayiyi de sakat sakat devam oynamaya zorladilar

herif isyan etti sahada

2-3 hafta olmustur bu olay

Abicim buzlu zeminde mi hazırlanır. Pres şeklimiz saçma zaten. Bireysel pres yapılmaz, tüm takım ileri çıkar, alanı daraltır ve parseller, rakibin pas opsiyonunu kesersin ve hataya zorlarsın. Bizde oyuncunun biri rakibin üstüne koşuyor, sanki rakip de amatör, bizimki üstüne koşunca altına sıçıp topu verecek.
En güzel örneğini Ajax ve Az maçlarında gördük. Adamlar rahat rahat defanstan top çıkarıp kalemize rahatça geldi. Ben görüyorum hoca görmüyor. 2 seneden fazladır söylüyorum bu hoca kötü hoca diye. Keşke haklı olmasaydım. Keşke yanılsaydım ama herşey o kadar açık ve net ki.

En güzel örneğini Ajax ve Az maçlarında gördük. Adamlar rahat rahat defanstan top çıkarıp kalemize rahatça geldi. Ben görüyorum hoca görmüyor. 2 seneden fazladır söylüyorum bu hoca kötü hoca diye. Keşke haklı olmasaydım. Keşke yanılsaydım ama herşey o kadar açık ve net ki.
Bizim seviyenin çok altında okan, ve gerçekten bi artısı, bilgisi olmayan biri.

Adam maçta 10.5 km koşmuş, ortasahalarımız bu kadar koşmuyor lan yeter artık böyle sistem olmaz olsun. Her futbolcunun son limitlerine kadar koşması gereken aksi halde işlemeyen bi sistem icat etmiş herif, herkesten uymasını bekliyor

4-1 olan maçta son dakikaya kadar as oyuncularını tutup dinlendirmeyen teknik ekibi kutlarım kariyerinde adam gibi adele sakatlığı yaşamayan adamı bile sakatlanmasına vesile oldular.
O maçta 2-1 geriye düştün tmm eyvallah saçma bir penaltı filan. Hadi 10 kişi kaldın kısmen senin suçun Kaan belliydi. E abicim 10 kişisin 2-1 skoru tut evde halledersin her türlü neden 4-1 neden 4-1 abi neden...

Bırak artık bu takım rakip yarı sahayı ablukaya alsın pas yapsın bu takım. Zaten bunu hepsi biliyo oyuncular. Bunu izlemeyeli yıllar oldu. Daha fazla zarar verme hocam ya valla yeter artık ya.

O maçta 2-1 geriye düştün tmm eyvallah saçma bir penaltı filan. Hadi 10 kişi kaldın kısmen senin suçun Kaan belliydi. E abicim 10 kişisin 2-1 skoru tut evde halledersin her türlü neden 4-1 neden 4-1 abi neden...
12 kişi oynasak o maçta yine 4-5 yiyecektik skoru tutabilecek bir kadro yok skor tutman için tekniği yüksek baskıyı kaldırabilen oyunculardan oluşması lazım bizdekiler daha yanındakine pas veremiyor yani değişen bir şey olmazdı.

Morata, Sara bunlar çıkıp Efe + Berat filan girebilirdi.

12 kişi oynasak o maçta yine 4-5 yiyecektik skoru tutabilecek bir kadro yok skor tutman için tekniği yüksek baskıyı kaldırabilen oyunculardan oluşması lazım bizdekiler daha yanındakine pas veremiyor yani değişen bir şey olmazdı.

Morata, Sara bunlar çıkıp Efe + Berat filan girebilirdi.
Abi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Okadar kızgınım ki ben bu saçmalığı izlemekten bıktım. Önümüze altın tepside geliyo herşey. Her defasında işleri zırlaştırıyo Okan. Sonra ayıkla pirincin taşını. Şuan 12 puan fark olabilirdi ligde. Avrupa'da maç yapmıyor olabilirdik. Hepsi hoca yüzünden gitti

Geri
Üst Alt