Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.982
- 33.904
- 2.478
Ohoo hazir olana kadar 1 ay gecer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın derbi 11i netleşti
muslera
frank davinson apo barış
torreira sara
sallai mertens yunus
osimhen
En güzel örneğini Ajax ve Az maçlarında gördük. Adamlar rahat rahat defanstan top çıkarıp kalemize rahatça geldi. Ben görüyorum hoca görmüyor. 2 seneden fazladır söylüyorum bu hoca kötü hoca diye. Keşke haklı olmasaydım. Keşke yanılsaydım ama herşey o kadar açık ve net ki.Abicim buzlu zeminde mi hazırlanır. Pres şeklimiz saçma zaten. Bireysel pres yapılmaz, tüm takım ileri çıkar, alanı daraltır ve parseller, rakibin pas opsiyonunu kesersin ve hataya zorlarsın. Bizde oyuncunun biri rakibin üstüne koşuyor, sanki rakip de amatör, bizimki üstüne koşunca altına sıçıp topu verecek.
Bizim seviyenin çok altında okan, ve gerçekten bi artısı, bilgisi olmayan biri.En güzel örneğini Ajax ve Az maçlarında gördük. Adamlar rahat rahat defanstan top çıkarıp kalemize rahatça geldi. Ben görüyorum hoca görmüyor. 2 seneden fazladır söylüyorum bu hoca kötü hoca diye. Keşke haklı olmasaydım. Keşke yanılsaydım ama herşey o kadar açık ve net ki.
O maçta 2-1 geriye düştün tmm eyvallah saçma bir penaltı filan. Hadi 10 kişi kaldın kısmen senin suçun Kaan belliydi. E abicim 10 kişisin 2-1 skoru tut evde halledersin her türlü neden 4-1 neden 4-1 abi neden...4-1 olan maçta son dakikaya kadar as oyuncularını tutup dinlendirmeyen teknik ekibi kutlarım kariyerinde adam gibi adele sakatlığı yaşamayan adamı bile sakatlanmasına vesile oldular.
12 kişi oynasak o maçta yine 4-5 yiyecektik skoru tutabilecek bir kadro yok skor tutman için tekniği yüksek baskıyı kaldırabilen oyunculardan oluşması lazım bizdekiler daha yanındakine pas veremiyor yani değişen bir şey olmazdı.O maçta 2-1 geriye düştün tmm eyvallah saçma bir penaltı filan. Hadi 10 kişi kaldın kısmen senin suçun Kaan belliydi. E abicim 10 kişisin 2-1 skoru tut evde halledersin her türlü neden 4-1 neden 4-1 abi neden...
Abi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Okadar kızgınım ki ben bu saçmalığı izlemekten bıktım. Önümüze altın tepside geliyo herşey. Her defasında işleri zırlaştırıyo Okan. Sonra ayıkla pirincin taşını. Şuan 12 puan fark olabilirdi ligde. Avrupa'da maç yapmıyor olabilirdik. Hepsi hoca yüzünden gitti12 kişi oynasak o maçta yine 4-5 yiyecektik skoru tutabilecek bir kadro yok skor tutman için tekniği yüksek baskıyı kaldırabilen oyunculardan oluşması lazım bizdekiler daha yanındakine pas veremiyor yani değişen bir şey olmazdı.
Morata, Sara bunlar çıkıp Efe + Berat filan girebilirdi.