- 21 Haziran 2011
- 24.331
- 5.863
- 2.048
Lemina derbide yoksa bizim için çok kötü olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka ya adamın kornik sakatligi tamamen farkli bir yerde.ömer orta sahaya çekilmeli. sene sonunda da asla bonservisi falan alınmamalı. çok iyi adam çok seviyorum ama bu sakatlıkla uğraşılmaz
Ne alaka ya adamın kornik sakatligi tamamen farkli bir yerde.
Bu sene kim sakatlandiysa ayni yerden sakatlandi
Lemina X2
Falcao
Feghouli
Sarrachi
Şener
Bu sezon kazandığımız her maç sonu keyfimize edecek bir olay yaşanıyor.
Bu sezon kadar sakatliktan cektigimiz sezom yok. Daha 1 hafta bile tam kadro cikamadik Onyekuru sitma oldu yav daha otesi mi var![]()
Jesseyi bedavaya aldik veya 100bin euro. Baska kimi alabilirdik o paraya?Stoper almaliydik ortasaha almaliydik. Gittik jesseyi aldik. Bende istedim jesseyi gelsin diye ama öncelikler baskaydi.
Jesseyi bedavaya aldik veya 100bin euro. Baska kimi alabilirdik o paraya?
Ayak tenisiyle anca bukadar oluyor renktasHepsinin ortak nedeni yetersiz antreman , antreman yetersiz olunca maç da azıcık zorlayınca patlıyor.
Para sıkıntısı olmasaydi ve Alinacak olsa her turlu alinirdi stoper. Biri dondurulurduAlınmasın demedim öncelik baskaydi. Biz parasizliktan değil kontenjan sikintisindan stoper alamadik.
Para sıkıntısı olmasaydi ve Alinacak olsa her turlu alinirdi stoper. Biri dondurulurdu