- 9 Ağustos 2011
- 60.406
- 33.742
- 3.408
Forumda ksc doktor varForumdaki doktorlar 1 ay diyor
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda ksc doktor varForumdaki doktorlar 1 ay diyor
Maçın oynandığı zemin leş gibiydi. Herhangi bir darbe almadan veya ikili mücadeleye girmeden sakatlandı. Hatta Dubois çıkmadan 5 dakika evvel, inşallah bir sakatlık çıkmaz bu zeminden dedim. Maalesef çıktı.Neden zemin?
Mac icersinde sakatlandiginda dizin altini > ayak bilegini tutuyordu. Benmi yalnis gördüm yoksa.Harmstring, yani diz arkası ile popo arasındaki adale. O adelenin alt kısmında yırtık varmış.
Bende 4 hafta sürmüştü. Tabi kişiden kişiye değisiyor bu.
Nasıl dur diyeceksin. Skynet gibi sanal dünyayı eline geçirmiş, gelecekten bir terminatör gelirse ancakEkli dosyayı görüntüle 171348
Biri bu adama dur demeli!!!
Harmstring sakatlığı değil değil Dubois'nınki. Diz ile ayak bileği arasındaki alt adale grubunda sakatlık var.Harmstring, yani diz arkası ile popo arasındaki adale. O adelenin alt kısmında yırtık varmış.
Bende 4 hafta sürmüştü. Tabi kişiden kişiye değisiyor bu.
Hmm.. olabilir renktaş. Maçı tam seyredemedim. Kulübün açıklaması daha net olabilirdi. Bundan dolayı işte böyle bir ikilemde kalıyoruz.Mac icersinde sakatlandiginda dizin altini > ayak bilegini tutuyordu. Benmi yalnis gördüm yoksa.
Yani baldırda?Harmstring sakatlığı değil değil Dubois'nınki. Diz ile ayak bileği arasındaki alt adale grubunda sakatlık var.
Aynen. Geçen sezon aynı bölgeden bir defa sakatlanmış 13 günde dönmüş.Yani baldırda?
Bence Trabzon maçına yetişir.Giresun macinda kadroda olur
Birazda fener ve bjk topcularina yönlendirmek lazim bu yetenek sadece bizim futbolcular üzerinde harcanmamalı.Nasıl dur diyeceksin. Skynet gibi sanal dünyayı eline geçirmiş, gelecekten bir terminatör gelirse ancak
Melo 5 günde iyileşirdi. Özledik be abi!!Feghouli ayni sakatlikla 33 gün kacirmis. Boey ayni sakatlik + kanama ile 19 gün kacirmis. Herkesin müzmin sakat dedigi Saracchi, Boey gibi birde kanamasi olmus ama 10 gün icinde dönmüs. O zaman umarim 3. maca full hazir olur