Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.111
- 2.487
- 1.438
cidden sıkıldım artık... hay ikinci derecesine birinci derecesine daha başlamadık bile... 3 gün toplu halde sağlam durun yahu!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isteydim gormedimMelih abi gir artık foruma
gastrocnemius sakatlanmasidir bu muhtemelenAlt arka adale neresi oluyor. Alttan kasıt dizin hemen üstü mü yoksa dizin altı mı
Doktorum emeğine sağlık, teşekkürler. Tahmin ediyorum ki üst adale grubuna göre burası daha çabuk iyileşir gibi?gastrocnemius sakatlanmasidir bu muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 171358
Ekli dosyayı görüntüle 171359
Calf strain: what all athletes should know about diagnosis, treatment and recovery
You don’t have to play tennis to be struck with tennis leg. Alicia Filley describes how this all too common injury can trouble any endurance athletewww.sportsperformancebulletin.com
kerem gibi 10 gunde de iyileşebilirmiş.ama giresun macında kadroda olup,ümraniye macında oynatsak daha iyio zaman 3 maç kaçırıyor yüksek ihtimalle. ts maçına yetişecek mi yetişirse oynatacaklar mı acaba bekleyip göreceğiz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 171360
aponeuroz yaralanmasi biraz sikintili nuksetmemesi icin etkin tedavi olmali kas ici doku degil burasi kanlanmasi daha zayif tendon sakatlanmasi gibi dusun.Doktorum emeğine sağlık, teşekkürler. Tahmin ediyorum ki üst adale grubuna göre burası daha çabuk iyileşir gibi?