Sağlık Raporu: Leo Dubois

cidden sıkıldım artık... hay ikinci derecesine birinci derecesine daha başlamadık bile... 3 gün toplu halde sağlam durun yahu!!

Melih abi gir artık foruma
isteydim gormedim

bu konuda sakatlik sonrasi yazdigim gibi 2.derece zorlama yada yirtiklarda beklentiyi dusurmekte fayda var.

sneijder ilk geldiginde cok ufak bir yirtik olmasina ragmen uyluk arkasinda ikinci derece zorlanma olarak degerlendirebilecegimiz bir sakatlikti ve 1 ay oynamamisti diye hatirliyorum.elbette oyunucuyu da korumak amaci uzun tutuldu bu donem.

dubois genetik yapisini tahmin edemiyoruz ama bu yaslarda 2 hafta kaciracagi asikar zaten.

genel yaklasim tedavi suresinde 2.hafta fizik muayene kontrolu ve gerek gorulurse mr ile bakilir hala iyilesme devam ediyorr oyuncu agri hissediyorsa bu surec 1 aya tamamlanir.

ama hatirlarsaniz kerem de ikinci derece yaralanmaya ragmen 10 gun gibi bir surede hatta belki de daha erken donmustu. iste genc yas ve genetik burda rol oynuyor.

ortalama ve genel bir ifade ile konusursak 2 hafta kesin 1 aya kadar da yolu var diyebiliriz , bilhassa saglik ekibi degerli bir oyuncu oldugu icin bu sakatligin nuksedip kroniklesmesine izin vermemek icin bu sureyi uzun tutmak isteyebilir, oyuncuya ve saglik ekibine anlayisli olmak lazim.

umarim kerem de oldugu gibi ilk kontrollerde bekledigimizden daha hizli bir iyilesme cevabi gorur ve iki mac ile kurtaririz.

o zaman 3 maç kaçırıyor yüksek ihtimalle. ts maçına yetişecek mi yetişirse oynatacaklar mı acaba bekleyip göreceğiz artık.
1659469551025.png

gastrocnemius sakatlanmasidir bu muhtemelen

Ekli dosyayı görüntüle 171358
Ekli dosyayı görüntüle 171359
Doktorum emeğine sağlık, teşekkürler. Tahmin ediyorum ki üst adale grubuna göre burası daha çabuk iyileşir gibi?

Doktorum emeğine sağlık, teşekkürler. Tahmin ediyorum ki üst adale grubuna göre burası daha çabuk iyileşir gibi?
aponeuroz yaralanmasi biraz sikintili nuksetmemesi icin etkin tedavi olmali kas ici doku degil burasi kanlanmasi daha zayif tendon sakatlanmasi gibi dusun.

ama oyuncumuzun sakatliginin sekli ve tam olarak yerini bilmiyoruz yorum yapmak afaki havada kaliyor

dipnot : keremin sakatligi farkliydi bu arada uyluk sakaltlanmasiydi diye hatirliyorum

Geçmiş olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bize gelen sağbeklere bir şey oluyor niyeyse sabri reisin ahı var galiba jübile yapmadığı için

1 ay sonra antremanlara baslar sonra güclenesiye kadar 3 ay gecmis olur.mert müldürü derhal alin

Geri
Üst Alt