Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Anlasildi Falcao bu yili hastanede yatarak gecirip bizden milyonlari alacak! Oysa ne heyecanlanmistik!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddiye almak lazım bu sakatlıkları.Beni çek vur gene de böyle deme..
Son dönemde bir cenabetlik var hakikaten, sadece antrenmana falan da bağlanacak gibi değil. Biri sıtma olur, birinin ciğeri söner, biri durmadan ishal olur... En lüzumsuz adamlar da terminatör mübarek, 6 ay yok denen adam 3-4 hafta sonra döner.
Saracchi daha erken dönebilir çünkü daha gençSadece Falcao diyip ayni sakatligi yasayan Saracchiye birsey diyen yok , te Allahim... umarim Lemina, Marcao ve Feghde oldugu gibi 0-2 mac max kacirirlar. Bu 2 maci zaten Rada ve Saracchisiz de almamiz gerek.
tam oturdu hersey iyi gidiyor derken, Emre A. Ile birlikte en önemli 2 oyuncu ya Nazar degdi
Bence de öyle olur. Atiyorum Saracchi bu hafta Yedekte olsa sasirmam, haftaya ilk 11 de cikarsada hic sasirmam. Falcao da 1 hafta sonra. Mesela Haftaya yedek olursa sasirmam, ondan sonraki hafta oynasa sasirmam.Saracchi daha erken dönebilir çünkü daha genç
umarım ikisi de kayseri maçından sonra sahada olur ama en kötüsünü öngörerek plan yapmak lazımBence de öyle olur. Atiyorum Saracchi bu hafta Yedekte olsa sasirmam, haftaya ilk 11 de cikarsada hic sasirmam. Falcao da 1 hafta sonra. Mesela Haftaya yedek olursa sasirmam, ondan sonraki hafta oynasa sasirmam.
Bugün antrenmana katildi haberi dogruysa hafta sonu yedekte olur Radaumarım ikisi de kayseri maçından sonra sahada olur ama en kötüsünü öngörerek plan yapmak lazım