Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Bayern macinda yoklugunu aramayız kafaniza takmayin

Kemikte bir şey yok en fazla 1 hafta dinlendirilir.Bayern maçından ümidim pek yoktu açıkcası Rize maçını 0.5-0 da olsa bi şekilde halletmek lazım

Allah'a şükür önemli bir şeyi yokmuş. Bayern maçında oynamasa da olur.

2 3 gune dönermiş
Twitterda biri yazmış

2-3 gün diyen var grip mi bu ne 2-3 günü ? Minimum 1-1.5 hafta dinlenmesi lazım tabii bayen maçı için riske atıp sakatlığı 1-1.5 aya çıkarmak gibi bir salaklık yapmaz isek

Doktor arkadaşlar güzel yorumlar yapmış. Ben Chat GPT'ye sormuştum, bakalım ne diyecek diye.

IMG_20231022_142123.webp

Mutlaka oynamalı.Rize maçında oynamasin gerekirse.Bayern daha bu kadar kötü denk gelmez.3-4 sene önce neyse ama şimdiki hallerine yenilsek bile 1-2 farktan fazla olursa büyük eleştiririm hocayı.Icardi de olsun da yenme şansımız olsun , bjk maçındaki gibi absürt yerlerden gol çıkaran adam oynamalı.Rize maçında olmaz gerekirse.Yenilebilecek bir bayern varken her imkan zorlanmali

Mutlaka oynamalı.Rize maçında oynamasin gerekirse.Bayern daha bu kadar kötü denk gelmez.3-4 sene önce neyse ama şimdiki hallerine yenilsek bile 1-2 farktan fazla olursa büyük eleştiririm hocayı.Icardi de olsun da yenme şansımız olsun , bjk maçındaki gibi absürt yerlerden gol çıkaran adam oynamalı.Rize maçında olmaz gerekirse.Yenilebilecek bir bayern varken her imkan zorlanmali
sen kimsin

Geri
Üst Alt