Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Oyundan niye almadi anlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana tutturucam birazdaniyi tut hocam
Peroneal bu kadar çabuk iyileşmezdi KEMALİMBenim de Peroneal Tendonumda hasar olusmustu 3-4 güne dönmüstüm hatirliyor musun ONURUMMM?
iyiymiş sonradan kötü olmuş penaltıyı öyle attı diyorlar başta hissetmedi galiba sonra koşamayacak kıvama geldi onda da maç bitti zatenOyundan niye almadi anlamiyorum
Bu macta oynadi diye 1 ay oynayamazsa nolacak?hadi galatasarayın hedeflerini vizyonunu filan geçtim 10 milyon verdiğin adam bayern maçında riske edilmemeli nasıl mantık ya
biz bu adamı pendikspor için mi aldık
Hocam melihin diploma sahteymişBen de meslektaşım Melih bey gibi aşilden ve kemik hasarindan korkuyordum, bahsedildiği gibi 2-3 günden fazla sürer ama daha beterleri de olabilirdi şanslıyız bence.

O maçta oynamasin bencede. Lanetli yer her maçta biri sakatlaniyorGeçmiş olsun Kral dinlen 1-2 maçta da.Özellikle Rizespor maçında oynama da daha da sakatlanma..
sen kimsinMutlaka oynamalı.Rize maçında oynamasin gerekirse.Bayern daha bu kadar kötü denk gelmez.3-4 sene önce neyse ama şimdiki hallerine yenilsek bile 1-2 farktan fazla olursa büyük eleştiririm hocayı.Icardi de olsun da yenme şansımız olsun , bjk maçındaki gibi absürt yerlerden gol çıkaran adam oynamalı.Rize maçında olmaz gerekirse.Yenilebilecek bir bayern varken her imkan zorlanmali