Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Mutlaka oynamalı.Rize maçında oynamasin gerekirse.Bayern daha bu kadar kötü denk gelmez.3-4 sene önce neyse ama şimdiki hallerine yenilsek bile 1-2 farktan fazla olursa büyük eleştiririm hocayı.Icardi de olsun da yenme şansımız olsun , bjk maçındaki gibi absürt yerlerden gol çıkaran adam oynamalı.Rize maçında olmaz gerekirse.Yenilebilecek bir bayern varken her imkan zorlanmali
Rize maçı daha önemli

51115.webp

bence de rize macında oynamasın,fikrim değişti

Diyelim ki zorladı hafif ağrıyla oynamak istedi varolan problemi büyütür mü yoksa sadece canı mı yanar
tendon sakatlanmalarında önemli olan tendonun en zayıf olduğu kemiğe yapışma yerinde hasar var mı?

Peroneal tendon kısa ve uzun olarak ikiye ayrılır kısa olan serçe parmak eklemlerinin başlangıcına uzanırken uzun olan ayak altından dolanarak başparmak başlangıcına bağlanır ( Latince kemikleri belirtmeden anlattım kafanızda canlansın diye )

İcardinin aldığı darbe tendonların ayak bileği ya tarafındaki oluklardan geçerken aldığı bir zedelenme yani uç kısımdaki yapışma yerleri sağlam gibi anladım ben sağlık raporundan , eğer ki darbe esnasında tendonda ciddi bir esneme ve yapışma yerinde yırtık gelişmediyse ciddi bir tendon yaralanması değil bu yüzden risk daha düşük

Öteki türlü tendonda yırtık olduğunda kopma riskine karşı oyuncu risk edilmez

Bir iki gün verin bakalım antrenmanda nasıl hissedecek toplu ve çift kale antrenmanlarına katılacak mı?

Kasımpaşa maçına hazırlamak lazım İcardi'yi.Riske etmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt