Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.353
- 25.685
- 2.598
Galatasaray sağlık ekibi Icardi’nin Bayern Münih maçında oynamamasını önerdi. Son karar Icardı ve teknik ekibin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarıyı kapattı.
ben de bu mesajdan birsey anlamadimBen de bu doktorların, tıpçıların hastasıyım
Yani abi saygımız sonsuz, 6 yıl oku, üstüne bilmemkaç yıl uzmanlık yap falan tamam
Ama şunu milletin anlayacağı dilden söylemek o kadar zor mu yav
Yani hafif bi burkukluk gibi olmuş ama burkulmamış, buz tut geçer falan
Ya da sinir sinir üstüne binmiş, ovalasınlar azcık gibi
Ne bileyim daha ciddi bişeyse valla Allah korumuş 1-2 aya oynar falan de yani
Onca yıl ezberlediklerini kendi aranda konuş, biz ne anlarız zaten kime hava atıyon yani
rize maçında oynamasın o pislik camiadan her şey beklenir
Icardi'den baska gol atan yok ligde, Bayern macini final maciymis gibi Icardi risk edilmez, Bayern Icardi olsa bile bizi gelip yener gercekci olalim. Uzun maratonda lig sampiyonlugu daha onemli Fener'in puan kaybedecegi yok. Icardi ligde olmazsa asil o zaman sicariz.Yav oynatın ilk yarıyı kapatacak kadar değilse.Sonra Hatay maçına dönse yeter zaten dışarıdaki Bayern maçında oynamasa da olur.Rize,Paşa,Bayern maclarinda dinlenir işte.Igne falan bassinlar oynasın saplayacaz Kimmichspora
ben de bu mesajdan birsey anlamadim
bilgilendirme teşekkür ederiz üstat iyi ki varsın.korktuğum gibi değil
Kemik ödemi yada çatlak yok
Aşil tendonu sağlam
Yan bağlar sağlam
Tendonda ezilme ve kanama hızlı iyileşir Bayern maçında oynar mı tamamen ağrı hissedip topallamamasına bağlı
Ne nazari yaw. Adama paso vuruyorlarTüm ülke adama nazar değdirdi yok böyle bir şey..