Sağlık Raporu | Mauro Icardi

hadi galatasarayın hedeflerini vizyonunu filan geçtim 10 milyon verdiğin adam bayern maçında riske edilmemeli nasıl mantık ya

biz bu adamı pendikspor için mi aldık
Biz bu adamı tüm sezon için aldık sakatlık riski varsa 1 maçı kaçırmamak için tüm sezonu riske atmaya gerek yok.

Sen de kına yakıp soluğu feneriumda alırsın.
Kaynaksız sallamasyon haberler yapıp insanın sinir uçları ile oynamayın.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski üyesin. Beni de tanıdığını düşünüyorum. Konuda karalar bağlayanlara gönderme yapmıştım. Keşke kin kusmasaydin.

Icardi kendini sakatladı derler şimdide. Şu pozisyonda penaltıyı vermedi ya bitigen.

Bir de o gezalin darbesinden sonra devam oynadi, bi ara kenara cikdi ayagindaki bandaji cikardi, dikkatle izledim kulübeden iyimisin diye el hareketler yapildi Icardi (y) yaparak sahaya geri döndü.

Ciksaydi keske devam etti diye daha fazla zorladi.
Maçın son 5 dakikasi yürüdü resmen. O derece rahatsız etti ayagi kendisini.

Ilk yariyi kapamaz ise uyeler icin bir anket acalim, sevgili Tahir ilk yariyi kapatsin mi diye? Ne dersin :asd:
Ben böyle bir üye profiliyle iddiaya girmem. Zamanında Keramettin mültecilerin oylarıyla beni alt etmişti. Aynı tufaya düşmem.

F9C9HiLW8AAx7kZ

zaha veya keremde forvet oynayabilir. kontra oynayacağız zaten

Yok. Bitigen’i de diğerleri gibi hiç sevmem o pozisyonda çağırdı meler malını. Ben gördüm diye oralı olmadı şerefsiz.
Ben orasını görmedim. Şayet öyle bir şey yaptıysa diğerine neden verdi? Görmedim ayağına var in devreye girmesini beklerdi.

zaha veya keremde forvet oynayabilir. kontra oynayacağız zaten
Bayern maçı için Barış forvet oynaması İcardi yoksa en iyi tercih olur. Boğuşur orada rakiple falan arkaya atılan toplarda da en iyi hareketlenen Barış, Kerem'de Barış rakipleri rahatsız ederken oluşturduğu boşluklarda aralara kaçar.

Geri
Üst Alt