Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Gezal denilen yavşak yüzünden oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu adamı tüm sezon için aldık sakatlık riski varsa 1 maçı kaçırmamak için tüm sezonu riske atmaya gerek yok.hadi galatasarayın hedeflerini vizyonunu filan geçtim 10 milyon verdiğin adam bayern maçında riske edilmemeli nasıl mantık ya
biz bu adamı pendikspor için mi aldık
Kaleye isabetli şut çekemiyoruz doğru. Yoksa dan dün kale hariç yere vuruyoruz.Bizim oyuncular cok az sut atiyor yav, dunku macta kaleye kova gecti yine az sut cektik. Biraz sut calismaliyiz.
Eski üyesin. Beni de tanıdığını düşünüyorum. Konuda karalar bağlayanlara gönderme yapmıştım. Keşke kin kusmasaydin.Sen de kına yakıp soluğu feneriumda alırsın.
Kaynaksız sallamasyon haberler yapıp insanın sinir uçları ile oynamayın.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğrafta verilen mesajı anlamadım ama güldüm.
Maçın son 5 dakikasi yürüdü resmen. O derece rahatsız etti ayagi kendisini.Bir de o gezalin darbesinden sonra devam oynadi, bi ara kenara cikdi ayagindaki bandaji cikardi, dikkatle izledim kulübeden iyimisin diye el hareketler yapildi Icardiyaparak sahaya geri döndü.
Ciksaydi keske devam etti diye daha fazla zorladi.
Ben böyle bir üye profiliyle iddiaya girmem. Zamanında Keramettin mültecilerin oylarıyla beni alt etmişti. Aynı tufaya düşmem.Ilk yariyi kapamaz ise uyeler icin bir anket acalim, sevgili Tahir ilk yariyi kapatsin mi diye? Ne dersin![]()
Icardi kendini sakatladı derler şimdide. Şu pozisyonda penaltıyı vermedi ya bitigen.
Ben orasını görmedim. Şayet öyle bir şey yaptıysa diğerine neden verdi? Görmedim ayağına var in devreye girmesini beklerdi.Yok. Bitigen’i de diğerleri gibi hiç sevmem o pozisyonda çağırdı meler malını. Ben gördüm diye oralı olmadı şerefsiz.
Aspora prof Dr. Olarak çıkanların lise yetkinliği sorgularim...Asporda profesör doktor iğneyle oynayabilir dedi
Bayern maçı için Barış forvet oynaması İcardi yoksa en iyi tercih olur. Boğuşur orada rakiple falan arkaya atılan toplarda da en iyi hareketlenen Barış, Kerem'de Barış rakipleri rahatsız ederken oluşturduğu boşluklarda aralara kaçar.zaha veya keremde forvet oynayabilir. kontra oynayacağız zaten