Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Ayvayı yedik. Fikstür de kolay değil, şampiyonluk yarışından uzaklaşırsak hiç şaşırmam

fb maci biteli 2 hafta oldu

simdi mi aciklama yaptilar?

süper kupa macinda ilk 11 cikiyordu ama

olm bu nasil bir rezillik böyle

yaklasik 25 senedir aktif sekilde gsyi takip ederim böyle rezil bir saglik heyetine sahit olmadim daha
Sorun sadece bunla kalsa yine iyi sene başından beri böyle hiçbir konuda net açıklama yok

Sezon başı Zaha sakatlandı hiçbir şeyi yok denirken 3 hafta yoktu.

Ziyech sakatlandı aynı şekilde ne oldu kimse bilmiyor

Icardi iğneyi bıraktı diyorlardı adamın ayağında iğne yapacak yer kalmamış

Maaş konusunda para konusunda sıkıntı var deniyor her taraftan vuruyorlar yine ses yok

Transfer konusuna bile girmiyorum bile her konuda iletişimsizliğin zirve yaptığı dönemi yaşıyoruz.

Zaha çok hantal görünüyo tek santrafor oynayabileceğini zannetmiyorum.En mantıklısı Halil'le birlikte çift forvet oynamak.

fb maci biteli 2 hafta oldu

simdi mi aciklama yaptilar?

süper kupa macinda ilk 11 cikiyordu ama

olm bu nasil bir rezillik böyle

yaklasik 25 senedir aktif sekilde gsyi takip ederim böyle rezil bir saglik heyetine sahit olmadim daha
Abartmayın yahu

Kaç defa sakatlık süresini kısaltan hamleler yaptılar.

İcardinin durumu sağlık heyeti ile alakalı değil, kendisi isterse oynuyor istemezse oynamıyor

Boku çıktı bu işin.

İlk sakatlandığında doğru düzgün iyileşmesini bekleseydik bu iş buralara kadar gelmeyecekti. Takımla antrenman yapamayan adamı haftalarca iğneyle oynatmanın açıklaması olamaz.

Pek inandırıcı gelmedi iptal olmasa 4 gün sonra süper kupa maçında oynayacakdı.

Boku çıktı bu işin.

İlk sakatlandığında doğru düzgün iyileşmesini bekleseydik bu iş buralara kadar gelmeyecekti. Takımla antrenman yapamayan adamı haftalarca iğneyle oynatmanın açıklaması olamaz.
Problem ayağında değil ki suratı dağıldı

Adam zaten 1.5 aydır tek ayağı eksik gibi oynuyordu üzerine kafa topuna da çıkamayacak kıvama geldiyse normal.

12. gün bugün 24 Aralık'tan itibaren 1 hafta sonra ancak dönebilecek muhtemelen. En az 2 tahminen 3 maçı kaçırır.

O sürede idman da yapamayacağı için ben performans olarak umutsuzum toparlanması 1.5 ayı bulacak gibi en kritik periyotta lig için çok kötü oldu.

Baştan aşağı kötü planlama.

Ve gaddarca faul yapanların cezasız bırakıldığı adi bir düzen.

8jk maçı üzerinden kaç ay geçti hala bu adam iyilesmiyorsa hoca kulüp kim suçluysa onlar hesap vermeli

Kasımpaşa - Bayern dep - Hatay dep şu 3 maçta oynamasan ne olurdu ne kaybebilirdik ki en azından 1 ay dinlenmiş olurdun ayağı tamamen iyileştirirdin şimdi işler sarpa sardı.

kero admin cok sert girecek olaya

Puan kayıpları olursa net olarak kulüp ve hocaya yazar 2 aydır adamı iğneyle oynatıp maç içinde bile cikarmadilar

İyi de süper kupa ertelenmese o maçta oynayacaktı. Bu açıklamanın ondan da önce olması lazımdı

Adam zaten özel hayatı yaşantısı , magazinsel durumlarından ötürü A+ bir takımda A+ bir spor kariyeri yapamadı şimdi takıma alırken bizde bunu beklemek bir hayli abes değil mi?
Takimin en cok kazanan oyuncusundan iyi bir performans beklemek taraftarin dogal hakki ama oyuncu, teknik ekip ve saglik ekibi olmak üzere hepsi birlikte net olarak cuvalladilar. Sakat sakat oynayacagina Bakambu oynatilsa ve afrika kupasina gidene kadar Icardi hazir hale getirilse daha fazla kazancimiz olurdu. Kopenhag ve Fener maclari önemliydi, ikisinde de Icardi'den bir sey görmedik.

Sorun bilekte ama maske falan filan gitmisler gibi geldi bana

Hele sukur. Sonunda aciklama geldi. Böyle böyle superkupada oynatacaktik. Allahtan iptal oldu. Dinlensin ve iyice iyileşssin

Forvetde mertens, halil, zaha oynar

Gerekirse forvetsiz oynariz

Zaten forumun 90% yedek beklesin diyordu

Geri
Üst Alt