Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.408
- 58.955
- 4.758
Ayvayı yedik. Fikstür de kolay değil, şampiyonluk yarışından uzaklaşırsak hiç şaşırmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun sadece bunla kalsa yine iyi sene başından beri böyle hiçbir konuda net açıklama yokfb maci biteli 2 hafta oldu
simdi mi aciklama yaptilar?
süper kupa macinda ilk 11 cikiyordu ama
olm bu nasil bir rezillik böyle
yaklasik 25 senedir aktif sekilde gsyi takip ederim böyle rezil bir saglik heyetine sahit olmadim daha
Abartmayın yahufb maci biteli 2 hafta oldu
simdi mi aciklama yaptilar?
süper kupa macinda ilk 11 cikiyordu ama
olm bu nasil bir rezillik böyle
yaklasik 25 senedir aktif sekilde gsyi takip ederim böyle rezil bir saglik heyetine sahit olmadim daha
Problem ayağında değil ki suratı dağıldıBoku çıktı bu işin.
İlk sakatlandığında doğru düzgün iyileşmesini bekleseydik bu iş buralara kadar gelmeyecekti. Takımla antrenman yapamayan adamı haftalarca iğneyle oynatmanın açıklaması olamaz.
İştirak ettiğim muhim 1 önseziBu arada ben asıl sorunun ayağında olduğunu ama açıklama yaparken gözü söylediklerini düşünüyorum.
12Tramvanın kaçıncı günündeyiz
Takimin en cok kazanan oyuncusundan iyi bir performans beklemek taraftarin dogal hakki ama oyuncu, teknik ekip ve saglik ekibi olmak üzere hepsi birlikte net olarak cuvalladilar. Sakat sakat oynayacagina Bakambu oynatilsa ve afrika kupasina gidene kadar Icardi hazir hale getirilse daha fazla kazancimiz olurdu. Kopenhag ve Fener maclari önemliydi, ikisinde de Icardi'den bir sey görmedik.Adam zaten özel hayatı yaşantısı , magazinsel durumlarından ötürü A+ bir takımda A+ bir spor kariyeri yapamadı şimdi takıma alırken bizde bunu beklemek bir hayli abes değil mi?