Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Heralde bu kirik olmasa sezon sonuna kadar igne ile adami futbol oynatacaklardi

Bu istihbaratınızın kaynağı nedir.
Adam sakat dimi. İğne ile oynadığına göre sakat
Sakat bir adamı teknik adam haftalarca oynatabilir mi? Oynatamaz. (Oynatır diyosan konuyu uzatmaya gerek yok zaten)
İcardi oynamak istiyorum derse oynar istemiyorum derse oynamaz
Çok duyduk hocanın ağzından başka oyuncular için de oynayabileceğini söyledi, oynamak istedi, hazır olduğunu söyledi (tam cümleler bunlar olmayabilir) gibi cümleler

Adam sakat dimi. İğne ile oynadığına göre sakat
Sakat bir adamı teknik adam haftalarca oynatabilir mi? Oynatamaz. (Oynatır diyosan konuyu uzatmaya gerek yok zaten)
İcardi oynamak istiyorum derse oynar istemiyorum derse oynamaz
Çok duyduk hocanın ağzından başka oyuncular için de oynayabileceğini söyledi, oynamak istedi, hazır olduğunu söyledi (tam cümleler bunlar olmayabilir) gibi cümleler
Belkide amelyat olmasi gerekiyor ve sezon sonuna kadar böyle idare edecekler?
Herseyide bilmeyin

Kerem olsaydı şayet Zaha forvet oynayabilirdi, sanırım Kerem de yok sanırım bu hafta.

Konya maçı Günay dışında yedeğe koyacak oyuncu dahi bulamayacağız bu gidişle.

zaha üzerinden oynamasını başarırız belki.
Zaha hadi evlat sendeyiz.

zaha-halil/mertens-tete forvetiyle çıkmamız lazım maçlara.
Her fırsatta icardiye oynama sapıklığını da bırakırız belki.
Hepimiz için en doğrusu bu gibi görünmekte

Doğru ilk sakatlandığı zaman 1 ay oynatmamalıydık ama bu sakatlığın onla alakası yok ki.Şikeciler tekme tokat dövdü adamı o verilmeyen kırmızı penaltıyı çok çabuk sindirdik maalesef.2-3 gün sonra şikeciler algı yapmaya devam edecek gene.Geçen sene Erden Timur çok doğru bir çıkış yapmıştı şimdi onu da sindirdiler takımın hakkını savunacak kimse olmadıktan sonra İcardi oynasa ne oynamasa ne

En azından sahada 11 kişi olucaz oynamadığı maçlarda

Kendisine uygulanacak yaptırımı da bilahare konuşuruz

Mertens false 9 (Sahte 9) oynar.

Dinlensin kendine gelsin bizim icin daha iyi 10 kisi oynuyorduk maclari

o zaman super cup maçına niye götürdük kardeşim

bu sene bizde bu işler saçma sapan gelişiyor

neyse düzelene kadar oynamasın da sıkıntı yaşamayalım bari

İcardi gibi adamı noelde Arabistan'a götürürsen o da tatilini böyle alır bir şekilde...

Bu arada İcardi'yi ilk geldiğinden beri çok destekleyen biri olarak bunu söylüyorum.

Bazı gerçekler var tamamdır sakatlandı falan ama öyle oynamasına engel bir durum yoktu.

Öyle olsa zaten Arabistan'a götürmezdik bir anda nasıl oynayamayacak duruma geldi?

Benim için sıkıntı değil tahminimin çok çok üstünde özveri gösterdi. Sakat sakat oynadı.

Tatil iyi gelecektir. Sezonun kalanında eski performansına dönsün hiç sıkıntı değil bu kaçamakları.

Geçen senede Adana deplasmanına gitmedi. Sonra döndü ligi bize aldı.

İcardi olmadan da kendi sahamızda Konya'yı yenelim bir zahmet.

Geri
Üst Alt