- 17 Ağustos 2009
- 41.743
- 30.128
- 3.448
Bu istihbaratınızın kaynağı nedir.İcardinin durumu sağlık heyeti ile alakalı değil, kendisi isterse oynuyor istemezse oynamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu istihbaratınızın kaynağı nedir.İcardinin durumu sağlık heyeti ile alakalı değil, kendisi isterse oynuyor istemezse oynamıyor
Oturma organiBu istihbaratınızın kaynağı nedir.
Adam sakat dimi. İğne ile oynadığına göre sakatBu istihbaratınızın kaynağı nedir.
Açık konuşOturma organi
Belkide amelyat olmasi gerekiyor ve sezon sonuna kadar böyle idare edecekler?Adam sakat dimi. İğne ile oynadığına göre sakat
Sakat bir adamı teknik adam haftalarca oynatabilir mi? Oynatamaz. (Oynatır diyosan konuyu uzatmaya gerek yok zaten)
İcardi oynamak istiyorum derse oynar istemiyorum derse oynamaz
Çok duyduk hocanın ağzından başka oyuncular için de oynayabileceğini söyledi, oynamak istedi, hazır olduğunu söyledi (tam cümleler bunlar olmayabilir) gibi cümleler
Gayet acikAçık konuş
Sana ne lanBelkide amelyat olmasi gerekiyor ve sezon sonuna kadar böyle idare edecekler?
Herseyide bilmeyin
Yaptigin yorum degil, bir halt bilmeden birseyi kesin biliyormus gibi konustunSana ne lan
Düdük
Yorum da mı yapmıcaz
Sen benim bir halt bilmediğimi söylerken bu konuda kesin emin gibi artislik yapıyosun yaYaptigin yorum degil, bir halt bilmeden birseyi kesin biliyormus gibi konustun
Ülkenin özeti
bravo bametEn azından sahada 11 kişi olucaz oynamadığı maçlarda
Kendisine uygulanacak yaptırımı da bilahare konuşuruz