Sagopa Kajmer

Cevap: Sagopa Kajmer

10 numara adamdır kendisini yakından tanırım Yunus Abi'yi :)

Türkiyenin en iyi rapcisi rap ötesi birşey yapıyor anlamıyorum bu adamı aşmış artık insan degil galiba bu sözleri nasıl yazıyor anlamıyorum rapi ceza ile tanıdım sago ile sevdim kralsın sago kral sarkılarını ard arda 50 kerede dinlesem bıkmıyorum bi insan bu kadarmı mukemmel otesi soz yazar bu kadarmı mukemmel otesi ritim verir sarkılarına.bu nasıl bişeydir ya? bi o çoluk çocuk rapcilerinin yaptığı acemice ve boş sözlerin oluşturduğu şarkılara bak, bi de bu adamın yaptığı şarkılara bak..

İSago rapi bıraksın ilahi falan okusun. Dünyanın en iyi müziğini yapsın isterse. Ama adına rap demeyin şunun.

noktasına virgülüne kadar bunu yazmaya gelmiştim; yazılmışı varmış.

içimi mi okudun naaptın hocam?

:)

+1905

Sevmiyorsanız yazmanıza gerek yok!

Eğer bu ülkede rap denilince akla Sagopa da geliyorsa o adam rapcidir. Buraya gelip Sago hayranları yazıyor kavga çıkmasın , eleştirinizi doğru bir uslupla yapınız...

Akif lafım sana ve senin gibi düşünüp buraya yazmak isteyenlere.

Valla kim ne derse desin Türkçe Rapdeki en kuvvetli isim SAGOPAdır...

Bende dinlerim Sansar,Şanışer,Pit10 felan ama SAGOPA bu işin piridir... (Yaptığı hareketler ne kadar tutarlı olmasada adam bu işi biliyor ve yapıyor..)

Şimdi herhangi bi Sagocu gelip cezaya dese mi hızlı konusuyosa gitsin tekerleme okusun ...

Eskinden dinlerdim Romantizma dan den sonra tadı kaçtı. En iyisi Underground.

ayağa düştü ya.anlayan anlamayan dinliyo.

Sakıncası yoksa burdan link verebilirim. ama isteyenler bana özel mesaj atsa daha iyi olur.

Yeni şarkı çok güzel olmuş. Beat, nakarat, scrathler felan harikulade. Dinlemeniz tavsiyemdir :) .

Şarkının sonlarına doğru scratch , dj ihaaah diye bi kısım var.Sagonun eski şarkılarını dinleyenler bilirler underground yıllarında bu ihaaah seslerini çok yapardı.Ben tekrar eskiye doğru gelmesini istiyorum ki bi sözü çok düşündürücü > Yaptıklarım mahsus çünki bildiklerim bana mahsus < Görüceksiniz sago çok bombalar patlatacak.

Geri
Üst Alt