Sagopa Kajmer

Cevap: Sagopa Kajmer

Şarkının sonlarına doğru scratch , dj ihaaah diye bi kısım var.Sagonun eski şarkılarını dinleyenler bilirler underground yıllarında bu ihaaah seslerini çok yapardı.Ben tekrar eskiye doğru gelmesini istiyorum ki bi sözü çok düşündürücü > Yaptıklarım mahsus çünki bildiklerim bana mahsus < Görüceksiniz sago çok bombalar patlatacak.

Adamın yapmadığı şey kalmadı o kadar sene içerisinde. Hızlı rap dediler, yaptı.(Trankonya-Pesimist EP 4) Diss attılar, en alasını ve en muhteşemini yaptı. (Disstortion EP) Kendi stilini oluşturdu. (Pesimist) Çok değişik tarzlarda bile şarkı yaptı. (Saykodelik EP-Pesimist Orkestra)

Daha ne yapacak acaba merak ediyorum ? Rap sanatçısı olmaktan çıktı gerçekten. Ve hayatımda böyle her şarkısında süper anlamlı sözler yazan adam görmedim. Sago apayrı gerçekten.

Asya sentez olarak bi şarkısı var Rap adına diye.Orda en hızlı şekilde söyledi.Diss olarak belirli noktalara değil toplumsal sorunlara laf attı [ Pesimist Ep 2]

Yapacağı çok ilginç şeyler olucak ve eminim bazılar hayranları oldukları adamdan nefret edicek,bazıları[eski sagocular yani soğuyanlar] ise çok daha fazla sevicekler...Görücezzz görücezz...

İSago rapi bıraksın ilahi falan okusun. Dünyanın en iyi müziğini yapsın isterse. Ama adına rap demeyin şunun.

Biz zaten rap değil sago dinliyoruz.. Sen de git ne müziği adı altında ne dinlemek istiyorsan oraya yorum yaz :2_thumbs_up_-_anima

sözleri ve müzikleri çok anlamlı,2003 bpg albümünden beri takp ediyorum ve hayranıyım,hiphop kültürünün her dalını zamanında yaptı,müzik stili sabit değil ve olgunlaştıkça değişiyor bu yüzden hayran yelpazesi çok geniş ve hayran sayısı çok fazla..kendi tarzını oluşturdu,pesimist hiphop kültürünün en önemli temsilcisi..

konserlerini kaçırmamaya çalışıyorum,hala kim bu diyorsanız bi yerden arattırıp şarkılarını dinlemeye başlayın derim,bağımlılık yapabilir;)

Pazartesi Günü Ankara Konseri'nde müthişti . Yeni Albümde yakında konserde söyledi .

Hiç bir albümü silahsız kuvvet albümleri kadar tat vermez. Ayrıca 2000 yılındaki, Sagopa, Nefret grubu(eski) Dr. Fuchs zaten yok ortada pek, artık şöhret bozulmasına uğramış ve eski tatlarını kaybetmişlerdir.

Geri
Üst Alt