M.Rasit ÜNVER
Tecrübeli Üye
- 21 Kasım 2008
- 6.467
- 2
- 1.333
Cevap: Sagopa Kajmer
Sago albümü korsan dinliyenlere hakkını haram etmiş .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Zelanda'da satılmıyor Yeni Zelanda'da satılmıyor
![]()

İnternet üzerinden satın al .![]()
İyi Bilirim ve Merhametine Dön şarkıları Sagopa ve Kolera'nın en iyi şarkıları arasına girmeyi başardı benim gözümde. İkisi de olağan üstü. Onun dışında Bu Böyledir, Bir Dizi İz, Mevsimler Gibisin, İçeriz Aynı Tastan, Scrath Diploma, Zaman Alacak İntikamımı, Terk-i Diyar şarkıları da çok güzel.
Eski bir Sagopa Kajmer hayranı olarak söylüyorum zamanında kimse benim hayran olduğum kadar hayran olamazdı sagoya ama şimdilerde gözümde hiçbir değeri kalmadı.Saygı duyarım yine tamam ama yaptığı işler sarmıyor artık.Dini inancının pekişmesi falan değil mevzu.Müziği hip-hop kültüründen uzaklaştı gitgide.Underground ruhu sıfıra indi.Herşeyden öte artık yaptığı şeyin adına rap denmiyor.Bu ülke de şu anda rapi en iyi yapan kişi sansar salvo tartışmasız ! Hakkını veriyor.
Geçen gün dinledim de bu herifin tarzını çözemedim. Bir kere sakın rap yapıyor demeyin yok öyle bir dünya. Türkiye'de bir Ceza var o da zaten dünya standartlarında rap yapıyor resmen!
Ezik herif. Sen kimsin lan blues ve caz ustalarına laf atıyorsun? Çapın ne? Senin hayatında yapamayacağın müziği yapıyor o adamlar. Çapsız herif.
Ezik herif. Sen kimsin lan blues ve caz ustalarına laf atıyorsun? Çapın ne? Senin hayatında yapamayacağın müziği yapıyor o adamlar. Çapsız herif.