- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
Sahan butun GS muhabirlerine az bile yapiyor, laf edilecek biri varsa o da yanci muhabirlerin ta kendisidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yancı olmazsan muhabir olamazsın burda. aldıgı bilgi kdr deger görüyor muhabirler. kendi araştırıp bulmak yokSahan butun GS muhabirlerine az bile yapiyor, laf edilecek biri varsa o da yanci muhabirlerin ta kendisidir.

Ver yetkiyi gör etkiyiçok biliyorsa yönetsin bi kulübü görelim
dostum kulüp yönetmek ciddi iştir şakaya gelmezVer yetkiyi gör etkiyi
Dedi forumun Recep İvediği.Galatasaray başkanına hakaret edenin herkesin karşısındayız
Eleştirilebilir ama haddini aşmadan
Recep ivediklik yapmanın anlamı yok!!
şahan taraftara yaransa ne olur yaranmasa ne olurNe maskesi düştü ya
Saçma sapan sallıyor sanki transfer sezonu bitmiş, sanki yıllardır başarı yok, sanki tüm takım komple değişecekmiş gibi
Muhabirler de bunu yanlış bulunca maskesi düşmüş he
Asıl bu itin maskesi düştü, taraftara yaranmak için bunları yapıyor deriz biz de o zaman
Bak sen şu kukiyeNecati Ateş'ten Şahan Gökbakar'a: "Haddini aşıyorsun, senin Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Gerçek Galatasaraylılar, başkan ve yönetimine bu kadar saygısızlık yapmaz." (SporON)
Hayırdır necati, nedir bu yönetim yağcılığının sebebiNecati Ateş'ten Şahan Gökbakar'a: "Haddini aşıyorsun, senin Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Gerçek Galatasaraylılar, başkan ve yönetimine bu kadar saygısızlık yapmaz." (SporON)