şahan gökbakar

Evet başkan sıfatı varsa biat etmeli eleştirilmemeli kutsanmalı falan filan cart curt

Geçiniz bu hikayeleri, birey olunuz, ne Gs başkanına ne de koltukta oturuyor diye kimseye saygı duymam karaktere saygı duyarım

Geçin bu martavalları, makam sahibi içinde olduğu güruhun iyiliğini düşünmüyorsa ne yapacağız?

Dursun özelinde söylemiyorum her türlü makam sahibinin öncelikleri farklıysa ne yapacağız?

Şahanı destekliyorum Gs yönetiminin ne kadar pasif, korkak, Gsyi ezdiren, Gsyi Trabzonspor kadar bile ciddiye alınmayan bir kulüp haline getirdiklerini unutuyorsunuz

Evet başkan sıfatı varsa biat etmeli eleştirilmemeli kutsanmalı falan filan cart curt

Geçiniz bu hikayeleri, birey olunuz, ne Gs başkanına ne de koltukta oturuyor diye kimseye saygı duymam karaktere saygı duyarım

Geçin bu martavalları, makam sahibi içinde olduğu güruhun iyiliğini düşünmüyorsa ne yapacağız?

Dursun özelinde söylemiyorum her türlü makam sahibinin öncelikleri farklıysa ne yapacağız?

Şahanı destekliyorum Gs yönetiminin ne kadar pasif, korkak, Gsyi ezdiren, Gsyi Trabzonspor kadar bile ciddiye alınmayan bir kulüp haline getirdiklerini unutuyorsunuz
Her daim korunması gereken tek şey gs'nin kendisidir. Yeri geldiğinde de gs'yi yönetimlerin bilinçli veya bilinçsiz kötülüklerinden korumak da taraftarın görevidir. Biatçılık isteyen başka kulübe yönetici olsun burası galatasaray

Şahan ünlü olup yalaka olmayan 2-3 kişiden biridir , ilk kampa 1-2 oyuncu getirsen ne güzel olur. Niye her sene lig başladıktan 5 hafta sonra transfer yapıyoruz. Elinde şampiyonlar ligi kozu var, para var, 4 sene şampiyonluk kozu var. Trabzonspor transferi bitirdi , Beşiktaş 4-5 futbolcu bitirdi, Fenerbahçe 2-3 futbolcu bitirmek üzere. Bizde daha İcardi ve Leminanin durumu bile belli değil.

:asd:

"Dinliyorum efendim, not alıyorum. Sponsorluk? Tamam, fındık sponsoru diyelim, bu çok olumlu bir etki yapar taraftarda"

"Öyle bir isimle görüşülüyor ki görüşülen isim 3 bacaklı, şaşırsınlar biraz tabi."

"Masaya oturdu kalktı, tekrar oturdu, hala oturuyor falan yazarım"

"Öyle bir futbolcu inecek ki bir daha kaldıran olmayacak"

"Ben ara ara şey yapacağım, uçağa bindi yola çıktı, meydanda cappucino içiyor, kendine kemer aldı falan derim."

Basiretsiz yönetimi dürtüklemezsen bir boka yaramıyorlar. Muhabirlere az bile diyor.

Yönetimi olduğu kadar yönetimin uşaklığını yapan o bilmemne yalayıcılarına da gereğini yapıyor.

heh muhabirlere bunu bizim yıllar önce yapmamız lazımdı. abi abi çekmek yerine taraftar bunları itin götüne sokmalıydı.

Geri
Üst Alt