Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.879
- 1.908
- 2.248
Yönetimi savunmuyorum da bu herif de saçmalamaya başladı....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimi savunmuyorum da bu herif de saçmalamaya başladı....
Birinin sivri dil kullanması gerekiyordu ve şahan bu görevi üstlendi yoksa bunlar normal eleştiriden de anlamıyor hardcore eleştiri lazım artık malesefYönetimi savunmuyorum da bu herif de saçmalamaya başladı....
Her daim korunması gereken tek şey gs'nin kendisidir. Yeri geldiğinde de gs'yi yönetimlerin bilinçli veya bilinçsiz kötülüklerinden korumak da taraftarın görevidir. Biatçılık isteyen başka kulübe yönetici olsun burası galatasarayEvet başkan sıfatı varsa biat etmeli eleştirilmemeli kutsanmalı falan filan cart curt
Geçiniz bu hikayeleri, birey olunuz, ne Gs başkanına ne de koltukta oturuyor diye kimseye saygı duymam karaktere saygı duyarım
Geçin bu martavalları, makam sahibi içinde olduğu güruhun iyiliğini düşünmüyorsa ne yapacağız?
Dursun özelinde söylemiyorum her türlü makam sahibinin öncelikleri farklıysa ne yapacağız?
Şahanı destekliyorum Gs yönetiminin ne kadar pasif, korkak, Gsyi ezdiren, Gsyi Trabzonspor kadar bile ciddiye alınmayan bir kulüp haline getirdiklerini unutuyorsunuz

mevki makamını söyle de şöyle hakaret edeyim dostumBirinin sivri dil kullanması gerekiyordu ve şahan bu görevi üstlendi yoksa bunlar normal eleştiriden de anlamıyor hardcore eleştiri lazım artık malesef