Erdem Çalışkan
Sarı Üye
- 14 Haziran 2022
- 119
- 45
- 138
Tek başına mücadele veriyor helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

"Dinliyorum efendim, not alıyorum. Sponsorluk? Tamam, fındık sponsoru diyelim, bu çok olumlu bir etki yapar taraftarda"
"Öyle bir isimle görüşülüyor ki görüşülen isim 3 bacaklı, şaşırsınlar biraz tabi."
"Masaya oturdu kalktı, tekrar oturdu, hala oturuyor falan yazarım"
"Öyle bir futbolcu inecek ki bir daha kaldıran olmayacak"
"Ben ara ara şey yapacağım, uçağa bindi yola çıktı, meydanda cappucino içiyor, kendine kemer aldı falan derim."
mevki makamını söyle de şöyle hakaret edeyim dostum
çok konuşmasınlaryönetime tebrikler böyle sustururlar adamı
4 yıldır başarılarıyla sadece düşmanları hoplatmıyoruz demek kiEkli dosyayı görüntüle 328030 ...gibi olmaya çalışan yönetime karşı dik durmuş bir gs'li
Gs'yi ...4 yıldır başarılarıyla sadece düşmanları hoplatmıyoruz demek ki
bilmemkine imarsız kaçak iş yapan birine destek çıkacak kadar düşmedik yanistadyuma girebilecek mi @Aybars Ay
Burada sorun transfer degil Erman, 4 sene zampiyon olmus en cok gelire +ucl geliri ve prestijine sahip kulubun onca parası nereye gidiyor taraftar ve uyeler şampiyonluklar yuzunden uyuyor ama bu kulubun gelirleri hic ediliyor el altından 4 senedir sürekli vaatler var ama somut sonuçlar ortada yok 4 sene bitmiş hala kiralık oyuncu kovalaniyorsa paralar nereye gidiyor diye kalem kalem aciklamalilat misal başkan denilen herifin kardeşi neler çeviriyor kimse sorgulamıyor, bu dursun gidince buyuk pislikler cikacak ama umarim is isten geçmiş olmazTam bir aslan parçası. Rezil yönetime ve bu yönetimin yalaka muhabirlerine çok güzel ayarlar verdi. Herkes susarken çıktı kral çıplak dedi, helal olsun. Baktılar durum sıkıntı, Şahan bile bunu yapıyorsa taraftar cinnet noktasına gelmiştir, o vakit bir transfer yapalım dediler herhalde. Ugochukwu diye bir oyuncuyu bitirmek için hemen harekete geçmişler. Tanımadığım bir oyuncu ama umarım iyidir.