şahan gökbakar

:asd:

"Dinliyorum efendim, not alıyorum. Sponsorluk? Tamam, fındık sponsoru diyelim, bu çok olumlu bir etki yapar taraftarda"

"Öyle bir isimle görüşülüyor ki görüşülen isim 3 bacaklı, şaşırsınlar biraz tabi."

"Masaya oturdu kalktı, tekrar oturdu, hala oturuyor falan yazarım"

"Öyle bir futbolcu inecek ki bir daha kaldıran olmayacak"

"Ben ara ara şey yapacağım, uçağa bindi yola çıktı, meydanda cappucino içiyor, kendine kemer aldı falan derim."

oh be sonunda şu şekilde dalga geçiliyor hepsiyle , devam şahan devam

yönetime tebrikler böyle sustururlar adamı

Gayette yerinde paylaşımlar. Şampiyon olduk diye o kadar eksikleri görmezden gelmiyor. Müsterih olun dedikleri her transfer dönemini berbat kadro derinliği ile bitirdik.

Tam bir aslan parçası. Rezil yönetime ve bu yönetimin yalaka muhabirlerine çok güzel ayarlar verdi. Herkes susarken çıktı kral çıplak dedi, helal olsun. Baktılar durum sıkıntı, Şahan bile bunu yapıyorsa taraftar cinnet noktasına gelmiştir, o vakit bir transfer yapalım dediler herhalde. Ugochukwu diye bir oyuncuyu bitirmek için hemen harekete geçmişler. Tanımadığım bir oyuncu ama umarım iyidir.

Tam bir aslan parçası. Rezil yönetime ve bu yönetimin yalaka muhabirlerine çok güzel ayarlar verdi. Herkes susarken çıktı kral çıplak dedi, helal olsun. Baktılar durum sıkıntı, Şahan bile bunu yapıyorsa taraftar cinnet noktasına gelmiştir, o vakit bir transfer yapalım dediler herhalde. Ugochukwu diye bir oyuncuyu bitirmek için hemen harekete geçmişler. Tanımadığım bir oyuncu ama umarım iyidir.
Burada sorun transfer degil Erman, 4 sene zampiyon olmus en cok gelire +ucl geliri ve prestijine sahip kulubun onca parası nereye gidiyor taraftar ve uyeler şampiyonluklar yuzunden uyuyor ama bu kulubun gelirleri hic ediliyor el altından 4 senedir sürekli vaatler var ama somut sonuçlar ortada yok 4 sene bitmiş hala kiralık oyuncu kovalaniyorsa paralar nereye gidiyor diye kalem kalem aciklamalilat misal başkan denilen herifin kardeşi neler çeviriyor kimse sorgulamıyor, bu dursun gidince buyuk pislikler cikacak ama umarim is isten geçmiş olmaz

bu 4 senenin basarinin en buyuk mimari Erden Timur’dur. Bence Sahan hakli. Bize sade 3 transfer yeter ama nedense son zamana birakiyoruz ondan sonra da ciddi paralar odeniyor.

Geri
Üst Alt