şahan gökbakar

monaco maçında staddaydım. yedek klubesinin acizliğini iliklerimize kadar hissetmiştik. u17 söyleminde çok haklı.

Harika bir açıklama, umarım başta başkan ve yönetim bu açıklama sonrası silkinip kendine gelir. Her sene her sene koca transfer sezonunu boş geçirip, satın alma opsiyonlu kiralık futbolcu transferlerinden yıldık artık.

Ana faaliyet konusu Otel işletmeciliği olan bir adama otelci, simitçi işletmeciliği olan bir adama simitçi demenin nasıl bir hakaret olduğunu, hakaret ettiğini iddia eden arkadaşlar izah ederse sevinirim..

Memleket ota b.ka alınganlık gösteren Pelinsu'lardan, bir de yalakalarından geçilmiyor anasını satayım..

Ne kadar narinsiniz yahu!!!

Transfer sezonu bitti mi?
Ya da Ağustos'un 28'i falan da haberimiz mi yok
Yorumlarınızın tamamı sanki bir paradoksun içindeymişsiniz gibi

Şimdi diyeceksiniz ki zaten transfer yapamayacaklarını biliyoruz

Bunu biliyorsanız 4 senedir şampiyon olduğumuzu ve yine aynı adamların başımızda olduğunu da biliyorsunuz demektir

Her takımda, dünyanın en büyük camialarında da transfer yanlışları oluyor.

Atıyorum Konyaspor 4-5 sene üst üste transfer yanlışı yapmasın Avrupa'dan kupa getirir yahu.

Açın bakın Real'in, PSG nin Liverpool'un Chelsea'nin ne bilim her takımın, Bayern'in mutlaka transfer yanlışları vardır. Yok mudur?

Zaten topu topu alacağımız adam sayısı hiç giden olmazsa 3-4 tane üst düzey adam

Bu adamları almak kolay mı

Rakip takımlar bizim seviyemizin çok çok altında 3-5 adam aldı diye yangın yapıyorsunuz boş yere ya, valla kendinize yazık Gaassaray'a bişi olmaz

Ana faaliyet konusu Otel işletmeciliği olan bir adama otelci, simitçi işletmeciliği olan bir adama simitçi demenin nasıl bir hakaret olduğunu, hakaret ettiğini iddia eden arkadaşlar izah ederse sevinirim..

Memleket ota b.ka alınganlık gösteren Pelinsu'lardan, bir de yalakalarından geçilmiyor anasını satayım..

Ne kadar narinsiniz yahu!!!
Kelime oyunu yapmanın anlamı yok kardeşim geçin bu işleri
Aşağılıyo işte
Madem bu kadar delikanlı, evet aşağılıyorum desin neyine kılıf uyduruyo R yapıyo

Hayır bi de şu var
Yarın öbür gün 1-2 tane üst düzey adam indirsin hepiniz dursun basghaaaaan diye yalıcanız

He, Bjk gibi oluruz, tüm takım yenilenmesi gerekiyordur o zaman zaten erken başlarsın transfere, sona bırakamazsın
Okan'ın ilk senesi transferleri ağustos'un sonunda mı yaptık. Hayır, çünkü tüm takımın yenilenmesi gerekiyordu neredeyse

Yani acayip gereksiz gerginlikler yangınlar

Şahan'ın taraftara yaranma çabası başka bi bok değil

Anladık a... en büyük taraftar sensin anladık

Çok iyi yapıyor yönetime ve yönetim yalakalarına. Kuyruklarına basılınca nasıl çıkıyor ama sesleri. Şu mücadeleyi Galatasaray için gösterseler kulüp kalkınacak.

Hafif girdi bence, ana avrat düz gitmeliydi özellikle muhabirlere. Bunların insan gibi laflardan anlayacağı yok, hak edene söveceksin.

ağır girmesini doğru bulmasam da sayesinde bir irkildi herkes, maskeleri düştü muhabirlerin.
Ne maskesi düştü ya
Saçma sapan sallıyor sanki transfer sezonu bitmiş, sanki yıllardır başarı yok, sanki tüm takım komple değişecekmiş gibi
Muhabirler de bunu yanlış bulunca maskesi düşmüş he
Asıl bu itin maskesi düştü, taraftara yaranmak için bunları yapıyor deriz biz de o zaman

Geri
Üst Alt