Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

yalı bey bu olayı planlı yapmıs olabilirmi sizce secim öncesi kendi lehine koyunları konsolide etmek icin

Röportajın başı sonu skandal dolu. 15 milyon mu dersin. Doping mi dersin. Bize attıkları iftiraların hepsini misli misli yapıyorlar. Babam hasta kısmı apayrı skandal. Maximen dopingden yırtar bunlar diye 15 milyon skandalını da söylemiş. Baba skandalını da. Zaten topçu bulamiyotlardi tescilliler hahahah

fbye yakın gazeteci senaryo uydurmuş

Fenerbahçe kulübü birazdan resmi açıklama yapacak. Ben öğrendiğim detayı yazayım. Bağırsak sorunu yaşayan Maximin, evde rahatsızlanınca kulübün sponsor hastanesinden ambulans çağırıyor. Ambulansl gelen doktor oyuncuya serum veriyor. İçinde dekort isimli ilaç var ve bu da WADA tarafından müsabakada kullanıldığı takdirde doping sayılan bir madde içeriyor. Ardından Maximin hastaneye gittiğini kulüp doktoruna haber veriyor. Müdahil olan kulüp doktoru serumun kesilmesini söylüyor.

@Melih Peker

Bu olayı kimse "bana doping yapmaya çalıştılar" cümlesiyle FB'de yaşadığım sıkıntılar konusu içinde anlatıp "kulübün çevresindeki bazı adamlar" ifadesini kurmaz ki. Hastanede yanlışlıkla doping sayılan bir ilacın verilmesi ve kulüp doktorunun bunu duyunca hemen kestirmesi "bana doping yapmaya çalıştılar" cümlesi ile tarif edilecek bir olay değil. Bu açıklamaya kimse inanmaz.

Bu olayı kimse "bana doping yapmaya çalıştılar" cümlesiyle FB'de yaşadığım sıkıntılar konusu içinde anlatıp "kulübün çevresindeki bazı adamlar" ifadesini kurmaz ki. Hastanede yanlışlıkla doping sayılan bir ilacın verilmesi ve kulüp doktorunun bunu duyunca hemen kestirmesi "bana doping yapmaya çalıştılar" cümlesi ile tarif edilecek bir olay değil. Bu açıklamaya kimse inanmaz.

:d

bu konuda en bilgili kişiler @Alper Altun ve @Keramettin TANRIVERDİ ceza falan alırlar mı acaba
Ceza almalari icin sorusturma acilmasi gerekir oncelikle, sonra da kanit lazim. Yani tam olarak ne gibi bir durum ile karsilasmis? Burada bir hata mi soz konusu, olay buyumeden kontrol altina mi almislar yoksa zorla bir yasakli maddeyi mi vermek istemisler orasini tam olarak bilmek lazim. Tabi bu sorusturmayi kim yapacak dersen bizim TFF bu haberi gormedim, duymadim bilmiyorum diye gormezden gelir. Ne zaman olmus o da onemli, eger bir UEFA maci esnasinda olmussa o zaman UEFA da olaya dahil edilebilir.

Ceza almalari icin sorusturma acilmasi gerekir oncelikle, sonra da kanit lazim. Yani tam olarak ne gibi bir durum ile karsilasmis? Burada bir hata mi soz konusu, olay buyumeden kontrol altina mi almislar yoksa zorla bir yasakli maddeyi mi vermek istemisler orasini tam olarak bilmek lazim. Tabi bu sorusturmayi kim yapacak dersen bizim TFF bu haberi gormedim, duymadim bilmiyorum diye gormezden gelir. Ne zaman olmus o da onemli, eger bir UEFA maci esnasinda olmussa o zaman UEFA da olaya dahil edilebilir.
Fifa'nın tff ve fb'ye soruşturma açması gerekir, sümen altı olma ihtimali olması sebebiyle

Fenere boydan değil enlemesine girmiş adam😄 az biraz karakterli futbolcuları olsa, onlarda açıklama yapardı. Tadic, ceko falan tırnağı olamaz maximenin.
Ben olayın şöyle olduğunu yemin ederim ama ispatlayamam. Sörvayvirci buna demeyi unuttu kulüp ile ilgili açıklama yapma diye. Max kulüpten ayrılınca konuşmaz diye tahmin etti acun sonra kendi de kulüpten ayrılınca maxi açtı ağzını. Ya da muhatap sadece sörvayvirci olduğu için o ayrılınca konuşmada bir sakınca görmedi.

1751666905053.webp

fıtıklı haliynen dopingli herifi iyi müdafa etmisdi

kayhan a respect:tbr:

GvC1iAbWUAA0nZo.webp

İğneyi basıp susturuyordu demek..

Bakalım ilkokul 1 terk federasyon başkanı hacı ibo ne söyleyecek?

Geri
Üst Alt