Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Tüm pislik var bunlarda ama en merak ettiğim kaset işi varmı acaba. Şantaj için filan

Aspor'un Fenerbahce'yi koruyucu yayinlari ve argumanlari gosteriyor ki olay TFF'ye kalirsa hicbirsey olmayacak. Ceferin denen ibibik te zaten Tayyip'in has adamlarindan.

Yani burdan birsey cikmaz. En fazla bu yaz Fener'in olasi bir iki transferini etkiler o kadar. Kume dusmesi gereken, taraftari irkcilik yapan, kendisi tarla surmekten helak olan bu lagim cukuru takim ne yazik ki bir sivrisinek gibi bizi rahatsiz etmeye devam edecek ama o kadar. Bir sivrisinek kadar, bir bok bocegi kadar canlari var. Galatasaray onlarin azraili zaten.

Oyle de boyle de cakmaya devam edecegiz bu sikeci, dopingci eziklere. Enseyi karartmayin.

Babasıyla ilgili mevzuyu hangi futbolcunun söylediğini herkes tahmin ediyordur.

Hic birsey olmaz, zaten olmayan itibarlari biraz daha sürünür okadar.

Uğur gibilerin spor yorumculuğundan silinmesi lazım. Hemen çıkmış burada cezalık bir şey yok vs diye konuşuyor.

İddialara göre;
15 milyon alan oyuncuyu 8 gösterme var,
Oyuncuya doping teklifi var,
Baskı ve tehdit var..

Ama cezalık bir şey yok öyle mi?

GmlkQ8Sa4AA5tnV.jpg
Beni niye goturmedin hain herif

Bütün uluslararasi spor medyasi girmis haberi. Belki bu gazla baska dökülenler de olur. Akli basinda yabanci oyuncu da gelmez zaten artik bu sikeci ve dopingci kulübe.

Bizimkiler cesaret edemez ama yabanci medya Mou‘ya sorar bu aciklamalari :)

Maximun erken sahalara dönmek için bana doping yapın diye yalvarmış ulan daha neler duyacağız

Geri
Üst Alt