Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Tabii taraftarları ultra cahil olduğu için anlamıyor ama açıklamaları da çok kötü yalnız. Normalde tek tek aşama aşama açıklamaları gerekir, Maximan'in sakatlığı/rahatsızlığı şunlar şunlardır, bu rahatsızlıklara yönelik ilaçlar bunlardır, Tıp heyetimiz şu tedavileri şu sürelerle uygulama yönünde şu tarihlerde kararlar almıştır, oyuncu ise çekincelerini açıklamakla beraber tavsiye edilen tedavilerde ne sporcu sağlığı açısından bir sakınca ne de doping kullanımına yönelik hiçbir etkin madde bulunmamaktadır vs vs.

Şöyle bir açıklamanın en başta yapılması gerekir. Bugün muhtemelen eli kulağındadır yaparlar bu açıklamayı ama çok geç kaldılar. Böyle bilimsel bir konuda gerçekleri çarpıtıyorsun demek adamın söylediği aşağı yukarı her şey doğru demek zaten.

Bir de asıl tehdit mevzu var. Ona muhtemelen hiç değinmeyecekler bile.

Geçen gün bunların eski topçularından birisi fenerde futbolculara kulüp sanki hayvan gibi davranıyor diye açıklama yapmıştı.

Ne kadar haklıymış herif.

Hayvanatbahçe S.K

Dün Partey - Fb haberlerinin üstüne tecavüz suçlaması ortaya çıktı ve bunlar gidip adamı savunmaya başladı iğrenç bir şekilde.

Akşama Maxim'in açıklama düştü, şimdi de top yekün adamı hain ilan edip iftira atıyor diye kulübü savunuyorlar.
İşte farkımız tam burada başlıyor bizde olsa tüm camia kulübü hedef alirdi nasıl böyle birsey yapılır veya gercekmi diye kulüpte sorgulanirdi bunlarda ise tek adam rejimi olduğu için ali ne derde ona inanıyorlar
Fenerli arkadaşlarım var koç grubu harici beyaz eşya almıyor mallar evleri beko arcelik dolu

yönetim gerekli adımları atıyor mu acaba?

zira aynı şey kendilerinin başına gelse fbjk tff nefes aldırmazdı kupa fenere giderdi.

yönetim gerekli adımları atıyor mu acaba?

zira aynı şey kendilerinin başına gelse fbjk tff nefes aldırmazdı kupa fenere giderdi.
dakika başı açıklama yaparlardı hatta 24 25 şampiyonu fb derlerdi yönetim adam olsun.

Ne yaparlarsa yapsınlar en ufak bir ceza dahi almayacaklarından emin oldukları için böyle rahat hareket ediyorlar.
Dünya üzerinde hiç bir kurum veya güç Fenerbahçe’ye ceza veremez.
UEFA verdi.Yazılı olarak belgeside mevcut.Günümüz diyorsan birşey diyemem.Bekleyeceğiz.

Şerefsizler susup hiç olmamış gibi davranıp olayı unutturmaya çalışıyorlar.
Bu işi körüklemek gerekirdi. Bu olay seçim filan derken bunlar iyice karışırdı.

Şu skandalın binde biri bizim başımıza gelseydi bütün medya ayağa kalkardı. Koç ortalığı yıkardı. Bu lanet camiadan ve medyadaki paralı itlerinden iğreniyorum.

Ayrıca bizim yönetim niye sus pus? Bir tane "bu ateş üfleyerek sönmez" diyecek delikanlı gs'li yok mu yönetimde?

Şu skandalın binde biri bizim başımıza gelseydi bütün medya ayağa kalkardı. Koç ortalığı yıkardı. Bu lanet camiadan ve medyadaki paralı itlerinden iğreniyorum.

Ayrıca bizim yönetim niye sus pus? Bir tane "bu ateş üfleyerek sönmez" diyecek delikanlı gs'li yok mu yönetimde?
Bizim başımıza gelse 2 yıldızı sökerlerdi oradan…

Geri
Üst Alt