Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Tehdit gitmiş ama hala kulüp çevresinde diyor.

İğneyi yapmak isteyen kulüp doktorunun gözetiminde bulunan ve kulüple ortak çalışan sağlık ekibiymiş. Tedaviyi durduran da bendim diyor, kendisine verilecek ilacı onaylaması için kulüp doktorunu aramış o da onaylayamamış. Kanıtlar var diyor.
Fb'nin hastane sponsoru Acıbadem'di bizim yeni sağlık sponsoru. Ama Fb sağlık kurulu diye bir şey de kurmuşlardı takım doktoru dışında onların ekibi mi acaba? Hangi ekip sorunlu acaba? Bu olay sorulmalı Acıbadem sorumluysa gerekirse sözleşme fesih edilmeli. Yener İnce dikkat etmeli.

3 maymunu oynuyor yine herkes. Nerede habercilik, nerede soruşturma?

İğneyi yapmak isteyen kulüp doktorunun gözetiminde bulunan ve kulüple ortak çalışan sağlık ekibiymiş. Tedaviyi durduran da bendim diyor, kendisine verilecek ilacı onaylaması için kulüp doktorunu aramış o da onaylayamamış. Kanıtlar var diyor.
Fb'nin hastane sponsoru Acıbadem'di bizim yeni sağlık sponsoru. Ama Fb sağlık kurulu diye bir şey de kurmuşlardı takım doktoru dışında onların ekibi mi acaba? Hangi ekip sorunlu acaba? Bu olay sorulmalı Acıbadem sorumluysa gerekirse sözleşme fesih edilmeli. Yener İnce dikkat etmeli.

Bunları fifa soruşturmalı. Bu adam farkına varmış da diğer topçulara da söylemeden birşey yaptılar mı acaba ?

Alicim ya tehdit ettirmiştir ya da sus parası yollattırmıştır arkadaşa…

Bunları fifa soruşturmalı. Bu adam farkına varmış da diğer topçulara da söylemeden birşey yaptılar mı acaba ?
Ben onu geçtim bu işte Acıbadem doktorlarının hatası mı? Yoksa Fb sağlık kurulu yada takım doktorunun dediği tedaviyi mi yapıyorlardı? Acıbadem hastanesinin hatası var mı burada? Bizim yeni sponsor sonuçta yorumlarda insanlar Medicana'ya göre hizmetlerini daha çok övüyorlar ama iyi bakmak lazım.

Ben onu geçtim bu işte Acıbadem doktorlarının hatası mı? Yoksa Fb sağlık kurulu yada takım doktorunun dediği tedaviyi mi yapıyorlardı? Acıbadem hastanesinin hatası var mı burada? Bizim yeni sponsor sonuçta yorumlarda insanlar Medicana'ya göre hizmetlerini daha çok övüyorlar ama iyi bakmak lazım.
Hata olmayabilir, bunların nasıl bir kulüp olduğu malum. Ayrıca niyet ölçülemediği için fifa böyle durumlarda bahaneye bakmadan cezayı yapıştırır

Yaşı genç olan arkadaşlar bilmiyor olabilir..

Acıbadem Hastanesi, şike sezonundan sonraki sezonda play off u icat eden TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar ın sahibi olduğu hastanedir.. Şahıs, TFF başkanlığını bıraktıktan sonra FB yi küme düşmekten kendisinin kurtardığını beyan etmiştir. Aynı şahıs TFF başkanı olmadan önce uzun yıllar FB yönetimlerinde yer almış, bir seçimde de FB başkanlığı için Aziz Yıldırım ile yarışmıştır..

Kulübümüzün yaptığı sponsorluk anlaşması resmen akıl tutulmasıdır..

Şu olayın patladığı ve FB'nin olayı medyaya "Acıbadem'deki doktorlar bilmeden veriyormuş" sızdırması yaparak üstünü kapatmayı çalıştığı günün ertesi günü Acıbadem'le sponsorluk açıklamak saçmalık değil mi ben anlamıyorum... Anında donduracaksın o işi, dur bakalım bir bekleyelim şu işi diyeceksin. Gerekirse de iptal edeceksin yani...

Şu olayın patladığı ve FB'nin olayı medyaya "Acıbadem'deki doktorlar bilmeden veriyormuş" sızdırması yaparak üstünü kapatmayı çalıştığı günün ertesi günü Acıbadem'le sponsorluk açıklamak saçmalık değil mi ben anlamıyorum... Anında donduracaksın o işi, dur bakalım bir bekleyelim şu işi diyeceksin. Gerekirse de iptal edeceksin yani...
burada sorun acıbadem'de değil ki, fb'de.

fb yalan söyleyip, muhtemel bir suçu kendi üzerinden alıp, acıbadem üzerine atmaya çalışıyor muhtemelen. kulübün bilgisi ve onayı olmadan, sporcuya yasaklı madde verilir mi?

(bu arada fbli maa'nın hastanesinin gs'a sponsor olmasını, bu olaydan bağımsız olarak da sevimsiz buluyorum.)

Bu olaydan kolay kolay bir şey çıkmayacak. Aslında şu an federasyon, hazır toplanmışken, bütün Fenerbahçe takımına doping kontrolü yapması lazım. Bu olay ne kadar çok sürerse o kadar yasak maddelerin vücuttan çıkma şansı oluyor.

Bu olaylar ifşa olduktan sonra seneye doping falan yapma şansları kalmadı. En azından böyle bir avantajımız olacak.

Başka bir yerde olsa hoplatirlardi. Allah korusun bizden çıksaydı böyle bir şey hemen gözaltı gelirdi. Soruşturmayi birak

Aksiyon alınmaması gerçekten ilginc

Acıbadem sponsorluğu derhal iptal edilmeli, şu olay gündemdeyken işi hastaneye atacaklar üstüne bak bunlara sponsor oldu diyecekler.

Kulüpte cidden şunları düşünecek bir akıl yok, yazık.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt