- 22 Kasım 2008
- 9.186
- 4.550
- 378
24 saatten fazla geçti, TFF denen kurum "soruşturma açtık" bile diyemedi. Ben böyle düzenin......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İğneyi yapmak isteyen kulüp doktorunun gözetiminde bulunan ve kulüple ortak çalışan sağlık ekibiymiş. Tedaviyi durduran da bendim diyor, kendisine verilecek ilacı onaylaması için kulüp doktorunu aramış o da onaylayamamış. Kanıtlar var diyor.
Fb'nin hastane sponsoru Acıbadem'di bizim yeni sağlık sponsoru. Ama Fb sağlık kurulu diye bir şey de kurmuşlardı takım doktoru dışında onların ekibi mi acaba? Hangi ekip sorunlu acaba? Bu olay sorulmalı Acıbadem sorumluysa gerekirse sözleşme fesih edilmeli. Yener İnce dikkat etmeli.
Ben onu geçtim bu işte Acıbadem doktorlarının hatası mı? Yoksa Fb sağlık kurulu yada takım doktorunun dediği tedaviyi mi yapıyorlardı? Acıbadem hastanesinin hatası var mı burada? Bizim yeni sponsor sonuçta yorumlarda insanlar Medicana'ya göre hizmetlerini daha çok övüyorlar ama iyi bakmak lazım.Bunları fifa soruşturmalı. Bu adam farkına varmış da diğer topçulara da söylemeden birşey yaptılar mı acaba ?
Hata olmayabilir, bunların nasıl bir kulüp olduğu malum. Ayrıca niyet ölçülemediği için fifa böyle durumlarda bahaneye bakmadan cezayı yapıştırırBen onu geçtim bu işte Acıbadem doktorlarının hatası mı? Yoksa Fb sağlık kurulu yada takım doktorunun dediği tedaviyi mi yapıyorlardı? Acıbadem hastanesinin hatası var mı burada? Bizim yeni sponsor sonuçta yorumlarda insanlar Medicana'ya göre hizmetlerini daha çok övüyorlar ama iyi bakmak lazım.
Dünyada her yerde haber oldu.Bilmediğimiz bir şey söylememiş. Bari dünyada konuşulsaydı biraz. Herifler global medyayı mamalıyor
burada sorun acıbadem'de değil ki, fb'de.Şu olayın patladığı ve FB'nin olayı medyaya "Acıbadem'deki doktorlar bilmeden veriyormuş" sızdırması yaparak üstünü kapatmayı çalıştığı günün ertesi günü Acıbadem'le sponsorluk açıklamak saçmalık değil mi ben anlamıyorum... Anında donduracaksın o işi, dur bakalım bir bekleyelim şu işi diyeceksin. Gerekirse de iptal edeceksin yani...
her sene yeni bir cheatcode açıyorlar. bakalım seneye neler göreceğiz.Bu olaylar ifşa olduktan sonra seneye doping falan yapma şansları kalmadı. En azından böyle bir avantajımız olacak.