şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Nasıl yani hiçbir kanıt ya da veri olmadan Hakan Yazıcı hırsızdır, dolandırıcıdır yazmam ifade özgürlüğü mü? İtibarın korunması ne olacak?

Evet iftira çok yanlış olsa da yazabilirsin. Eğer iftiraysa da kanıt sorunca gösteremezsin zaten rezil olduğunla kalırsın. Kanıtsız ithamları ve hakaretleri kontrol etmek imkansız zaten özellikle tanınan kişiler için. Ben ifade özgürlüğünün her şeyi kapsaması gerektiğini düşünüyorum. Beni çok rahatsız eden ifadeler de buna dahil. Ama forum için demiyorum yani kanunen. Forumda Fatih Terim'e yönelik sıkıntılı ifadelere veya küfürlere vs müdahale edilebilir tabi yöneticilerin tercihine kalmış.

Evet iftira çok yanlış olsa da yazabilirsin. Eğer iftiraysa da kanıt sorunca gösteremezsin zaten rezil olduğunla kalırsın. Kanıtsız ithamları ve hakaretleri kontrol etmek imkansız zaten özellikle tanınan kişiler için. Ben ifade özgürlüğünün her şeyi kapsaması gerektiğini düşünüyorum. Beni çok rahatsız eden ifadeler de buna dahil. Ama forum için demiyorum yani kanunen. Forumda Fatih Terim'e yönelik sıkıntılı ifadelere veya küfürlere vs müdahale edilebilir tabi yöneticilerin tercihine kalmış.
Hakaret ve iftira olmadan her fikir serbest olmalı

Hele ki tüm görüşlere eşit mesafede olup taraf tutulmamalı aksi faşizanlık olur

Hakaret ve iftira olmadan her fikir serbest olmalı

Hele ki tüm görüşlere eşit mesafede olup taraf tutulmamalı aksi faşizanlık olur

Kanunen hakaret ve iftira da olabilir diyorum ben biraz uçuk gelebilir ama bence öyle. Tabi kanıtsız bir suç duyurusunda falan bulunursan o noktada kanun iftiraya müdahale eder orası ayrı.

Tüm görüşlere eşit mesafede olmak zorunda da değiliz açıkçası. Taraf tutmakta bir sakınca yok. Yöneticiler için diyorsan haklısın.

Sezon bitmiş, hava 35 derecenin üstünde, herkes dağılmış durumda. Bu ortamda gsc’den hareket mi bekleniyor! Durgun olması çok normal. Bizim gibi modern kölelerden başka kimseyi bulamazsınız bu havada. Tatil olsa ben de adım atmazdım sanırım!
Mesainde aylaklık ha hani gazeteciydin sen

Bunu yapamayız, bu işle özel olarak ilgilendim ve foruma tekrar döndüğümden itibaren çok kişiye bu işi yaptırmaya çalıştım.

Çok vakit harcamak lazım ancak bu vakti ayırabilecek kimse yok maalesef.
Olsa da vermezsiniz ki sizin yaş kriteriniz var küçük olsun höt zöt diyelim diye @Uğur Bulut gibi bir kıymeti ötekileştiriyorsunuz:(

Baya aktif aslında forum. Ben mesela eskisi kadar aktif olamadığımdan her gün en azından okumaya, takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum.
İlk defa post attığına denk geldim üstat o da 9 ay öncesine ait senle en son 2018de bulduğum kalem savaşları fikri için konuşmuştuk o derece...

Olsa da vermezsiniz ki sizin yaş kriteriniz var küçük olsun höt zöt diyelim diye @Uğur Bulut gibi bir kıymeti ötekileştiriyorsunuz:(
Küçük olsun höt zöt mü diyelim? Hangi hakla ve bilgiyle bu iftirayı atıyorsun sen?

Bir halttan haberin yok anlattığın hikayeye bak.

Ya sabrımı zorluyorsun başlayacam senin çifte standartına. Her fırsatta şu lafları edip ayarlarımla oynama sonra beni uçurmayın deyip duruyorsun. Düzgünce yazıyorsan yaz çifte standart varsa git diğer forumlarda yaz sen seversin.

Geri
Üst Alt