şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Aykırı seslere müsaade edilmiyor yalanına ben cevap vereyim;

Bu forumda Hakan D., Sinan, İsmail Enver (şu an affettik yazıyor) başlıca bunlar olmak üzere bir çok üyeyi ben ve Keramettin ihraç ettik. Özellikle bu 3 adamı da ben ihraç ettim. Bu üçlüyü örnek vermemin sebebi en popüler isimler. Bu adamlar ve diğerlerini neden ihraç ettiğime gelelim.
  1. İhraç edilen adamlar alenen üyelere hakaret etti
  2. Üyeleri küçük gördü
  3. Üyeleri rahatsız etti
  4. Uyarmamıza, süreli ceza vermemize rağmen akıllanmadılar üyelere ve foruma hakaret ettiler
  5. Milleti rahatsız etme bulaşma dedik bulaştılar
  6. Her defasında haklarında yüzlerce,binlerce rapor geldi.
Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı üyeleri ihraç ettik, ceza verdik, yazmasını engelledik. Bir çoğu her defasında özelden özür diledi,yapmayacağız vs dedi inandık şans verdik. Ama şansı kullanmayanlar karaktersizliklerini göstermeye devam ettiler. Bu konuyu açan arkadaşta ayda yılda bir geliyor aynı konuyu açıyor kendi de zamanında yalvaranlardan. Siz önce düzgün olun ondan sonra yönetimden düzgün olmasını bekleyin.

Bu forumda yeri geldi ADMİN ihraç ettik, yeri geldi 22 yıllık arkadaşım ihraç edildi. Ama herkes olması gerektiği gibi davranacak başka seçenek yok. Dediğim gibi olmadı diyen aksini iddia eden ceza almış birisi varsa o da karakterinden nasibini almamıştır. Bugüne kadar şahsımıza küfür edene bile müsama gösterdik ama iyilikten hep maraz doğurdunuz. Benimle/bizimle aynı görüşte olmayan yüzlerce üye var ama yazıyorlar burada. Çünkü ortak paydamız GALATASARAY. Her ne kadar bunu demeyi sevmesemde beğenmeyen gitsin. Yöneticilerimin bu forum için harcadığı emeği heba etmesin, bu foruma yapılan masrafları heba etmesin.

Beğenmeyene kapı da orda sapı da.
Ben bunu yeni gördüm hepsi yoruma açık kabul edilebilir ama asla 1. Maddeyi kabul etmiyorum bunu sen de demiştin geri kalanı olabilir ve evet hep sen uçurdun geçici uçmalar hariç

Ya sabrımı zorluyorsun başlayacam senin çifte standartına. Her fırsatta şu lafları edip ayarlarımla oynama sonra beni uçurmayın deyip duruyorsun. Düzgünce yazıyorsan yaz çifte standart varsa git diğer forumlarda yaz sen seversin.
Bana yazdığını görmedim eski mesajlara bakıyordum benim başlıklarımı değiştirmeyin üstat bana özel yasaklar da getirmeyin benim başlığı da aç lütfen İsmet inönü hakkında paylaşım yapmak istiyorum senden ricam

Neyi anlamadın?

Neye dayanarak sen yönetimi bilerek höt möt demek için küçük yaşta adam alıyor gibi bir şeyle itham ediyorsun?
Özelden yazıyordum itham etmedim 30 yaş sınırının sebebi daha rahat yönlendirmeniz mi diye sordum höt zöte takıldıysan ben düşünmeden yazdım alındıysan özür dilerim sonraki postumda da o zaman sebebi ne dedim bu değilse diye

Geri
Üst Alt