şaka maka selami görmezlerin giderek sıradanlaşması

Uğurun forumdan bilgi çalmadığını ispat etmesi lazım.

çünkü bu gerçekse suçtur.

Serkan ne zaman forumu bırakmış yav, ki Murat'ın kimi kastettiği gayet açık.

Konuyu nasıl da farklı yere çekiyor..

Merak etme üstte koyduğum argümanlardan sonra aklı aşında her renktaş iftira mı yoksa yalan mı neyin ne olduğunu anlar hörmetler :hat:
Her ikisini de tanımıyorum adem çakar kim onu da bilmiyorum dün galiba söyledim aman görmesin musallat olur dediler ben de fark etmez dedim ben arkadan konuşmam manasında

Serkan ne zaman forumu bırakmış yav, ki Murat'ın kimi kastettiği gayet açık konuyu farklı yere çekme olur da bu kadar olmaz..
Ben ikisini de tanımıyorum ikisinin de adı galiba sarper yok o da senin gibi adem de filan yazdı biri alakalı başlığı hatırlamıyorum ama @Hamza Gölbaşı idi galiba o hatırlar ben o arada 10 başlıkta 30 kişiyle mücadele ediyordum her ikisini de tanımadığım ben çekinmem arkadan konuşmam vız gelir tırıs giderler dedim özetle bu kadar

Ben ikisini de tanımıyorum ikisinin de adı galiba sarper yok o da senin gibi adem de filan yazdı biri alakalı başlığı hatırlamıyorum ama @Hamza Gölbaşı idi galiba o hatırlar ben o arada 10 başlıkta 30 kişiyle mücadele ediyordum her ikisini de tanımadığım ben çekinmem arkadan konuşmam vız gelir tırıs giderler dedim özetle bu kadar

:asd:

Valla bana yukarıda iftiracı dedin, iftiracı olmadığımı ispatladım ve orada top benden çıktı, takdir kamuoyunun hörmetler :hat:

Her ikisini de tanımıyorum adem çakar kim onu da bilmiyorum dün galiba söyledim aman görmesin musallat olur dediler ben de fark etmez dedim ben arkadan konuşmam manasında

Valla bana yukarıda iftiracı dedin, iftiracı olmadığımı ispatladım ve orada top benden çıktı, takdir kamuoyunun hörmetler :hat:
İftira tabii ben serkanı da ademi de tanımıyorum buradalar mı bilmem sadece sarperi tanıyorum hamza galiba söyledi aman duymasınlar diye ben de arkadan konuşmam gelseler de vız gelir tırıs gider dedim dolayısıyla tanımadığım için buradalar mı değiller mi nasıl bileceğim sonra arkadaş söyledi @Hidayet Sarıdağ galiba tanısan seversin diye ben de senin alıntıladığın gibi madem öyle 9 gün 15 gece hasbihal ederim dedim...Yaptığın algı operasyonu çünkü gerçekten tanımıyorum farklı postlardan kırpıp algı imal ediyorsun

Oradaydim izah edeyim

Sarper'le kavgali oldugunu anlatti ustad, ben de dedim ki olsun duzelir araniz

Adem baskani tanimadigini belirtti

Son olarak Serkan'i da tanimadigini soyleyince ben de aman ha uzak dur dedim

O da dedi ki amaaan Serkan kim ulan o benden uzak dursun

Geri
Üst Alt