- 23 Aralık 2008
- 60.016
- 57.542
- 4.933
Uğurun forumdan bilgi çalmadığını ispat etmesi lazım.
çünkü bu gerçekse suçtur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hürmetler...Ne firesi kardeşim çalışıyoruz dedikya. Ay başı bir ton kağıt kürek işi var.
Boş işler bunlar.
Sana sabaha kadar anlatsam sabah yine bildiğini okuyacaksın.
Onun için sana iyi forumlar diliyorum.
Gscimbom Mobile
Hukuktan da bihabersin iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir...Uğurun forumdan bilgi çalmadığını ispat etmesi lazım.
kim takar ismailenver 'i sana kaldı bu adamın fenomentliğini yapmak.Muhtemelen farkinda degilsin ama bu ismailenver sacmaligi ile kendini daha da antipatik yapiyorsun.
??? serkan şafak'ı söylemiyor musun
ayrıca adem çakarı da tanımıyorum yazmışım zaten
Sempatik olmak için uğraşmıyorum ki antipatik olmaktan çekineyim...Muhtemelen farkinda degilsin ama bu ismailenver sacmaligi ile kendini daha da antipatik yapiyorsun.
Kaptirmissin kendini iyice, sonun hic hayra alamet degil.
Hukuktan da bihabersin iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir...
Sempatik olmak için uğraşmıyorum ki antipatik olmaktan çekineyim...
Her ikisini de tanımıyorum adem çakar kim onu da bilmiyorum dün galiba söyledim aman görmesin musallat olur dediler ben de fark etmez dedim ben arkadan konuşmam manasındaMerak etme üstte koyduğum argümanlardan sonra aklı aşında her renktaş iftira mı yoksa yalan mı neyin ne olduğunu anlar hörmetler![]()
Ben ikisini de tanımıyorum ikisinin de adı galiba sarper yok o da senin gibi adem de filan yazdı biri alakalı başlığı hatırlamıyorum ama @Hamza Gölbaşı idi galiba o hatırlar ben o arada 10 başlıkta 30 kişiyle mücadele ediyordum her ikisini de tanımadığım ben çekinmem arkadan konuşmam vız gelir tırıs giderler dedim özetle bu kadarSerkan ne zaman forumu bırakmış yav, ki Murat'ın kimi kastettiği gayet açık konuyu farklı yere çekme olur da bu kadar olmaz..
Ben ikisini de tanımıyorum ikisinin de adı galiba sarper yok o da senin gibi adem de filan yazdı biri alakalı başlığı hatırlamıyorum ama @Hamza Gölbaşı idi galiba o hatırlar ben o arada 10 başlıkta 30 kişiyle mücadele ediyordum her ikisini de tanımadığım ben çekinmem arkadan konuşmam vız gelir tırıs giderler dedim özetle bu kadar
Her ikisini de tanımıyorum adem çakar kim onu da bilmiyorum dün galiba söyledim aman görmesin musallat olur dediler ben de fark etmez dedim ben arkadan konuşmam manasında
Yoo ama teşbihte hata olmaz 5-6 başlıkta 20-30 kişiyle yazışınca çok da mantıksız durmuyor değil mi?Sempatik ol diyen yok ama sizofrene de baglamaya yani. Kendini tüm cephelerle savasan pasa falan mi saniyorsun.
Yoo ama teşbihte hata olmaz 5-6 başlıkta 20-30 kişiyle yazışınca çok da mantıksız durmuyor değil mi?
İftira tabii ben serkanı da ademi de tanımıyorum buradalar mı bilmem sadece sarperi tanıyorum hamza galiba söyledi aman duymasınlar diye ben de arkadan konuşmam gelseler de vız gelir tırıs gider dedim dolayısıyla tanımadığım için buradalar mı değiller mi nasıl bileceğim sonra arkadaş söyledi @Hidayet Sarıdağ galiba tanısan seversin diye ben de senin alıntıladığın gibi madem öyle 9 gün 15 gece hasbihal ederim dedim...Yaptığın algı operasyonu çünkü gerçekten tanımıyorum farklı postlardan kırpıp algı imal ediyorsunValla bana yukarıda iftiracı dedin, iftiracı olmadığımı ispatladım ve orada top benden çıktı, takdir kamuoyunun hörmetler![]()
Ben ikisini de tanımıyorum ikisinin de adı galiba sarper yok o da senin gibi adem de filan yazdı biri alakalı başlığı hatırlamıyorum ama @Hamza Gölbaşı idi galiba o hatırlar ben o arada 10 başlıkta 30 kişiyle mücadele ediyordum her ikisini de tanımadığım ben çekinmem arkadan konuşmam vız gelir tırıs giderler dedim özetle bu kadar
Amin cümlemize...Allah yardimcin olsun Pasam.