- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Kaan için açıklama yok mu hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklama yapilmis?Kaan için açıklama yok mu hala.
Bu dünyada Yener İnceden başka doktor yok galiba
Ne diyor hocam ben yakalayamadımAciklama yapilmis?
Ilk mesajda yaziyor, Berkan ile beraber tedavi goruyormus simdilik.Ne diyor hocam ben yakalayamadım
Salai yerini dolduruyor tam iyileşmeden dönmesinSingo bi 4 hafta daha rehabilite edilir.
Kötü bir doktor demek üstad. Antrenman metodlarını söylemiyorum bile. Hayatında sakatlık görmeyen adamlar bizde patlıyoryani ne demek bu
Kötü bir doktor demek üstad. Antrenman metodlarını söylemiyorum bile. Hayatında sakatlık görmeyen adamlar bizde patlıyor
Yener İnce baya iyi bir doktor hocam. Ki sakatlıkların doktorla bir alakası yok.Kötü bir doktor demek üstad. Antrenman metodlarını söylemiyorum bile. Hayatında sakatlık görmeyen adamlar bizde patlıyor
Yapıcı eleştiriye aklı başında olan hiç kimse kızmaz renktaş. Bence de bu yönde eksikler ve hatalar var.Bu kaçıncı hamstring sakatlığı
Bu takım iyi antrene edilmiyor dediklerinde hiç kızmasınlar, sonuç ortada
Singo döndügü gibi Afrikaya ucar, orda yine sakatlanirsa artik agir söverim. O kadar para harcadigin ve maas verdigin adama 100% hazir olmadigi an milli takima yollamamaya calismaliyiz bence. Begenmeyen olursa, iyi teklif getirsin ve satilsin. O kadar para harcayip bir oyuncuyu sezonun tek 50% mi kullanacagiz? Gidisat öyle duruyor su an