Salah: "Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Afrikalı futbolcu benim"

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olmanın ölçütü nedir?

1. Aldığı kupalar mı?
2. İstatistiksel veriler (gol, assist) mi?
3. Bireysel yetenek (çalım, hareket, estetik vb.) mi?
4. Bunların tamamı mı?

Veriler aşağıda. Hesaplarıma göre dakika başına attıkları gol birbirine baya yakın. Eğer Salah sakatlanmaz, aynı istikrarla devam ederse diğerlerini yakalayabilir. Assist olarak bir tık öne geçebilir.

Tekrar ölçüt meselesine geri dönelim.
1. 12 kupa daha alır mı bakmak gerekli. Alsa bile en iyi denebilir mi? Bence hayır.
2. Gol sayısı aynı olacak gibi ama asisstte bir tık önde. Yine de en iyi denebilir mi tartışmalı.
3. Burada da, hepsinin birbirine ezici üstünlük kuracağını düşünmüyorum.
4. Tamamını karşılaştırınca Salah'ın bu konuşmayı 29 yaşında değil de 35-37 yaşında yapması daha doğru olurmuş lakin şimdi yapıyorsa en iyisi değil.

Ekran Alıntısı.webp

Salah'ın kariyeri devam ediyor. 3-4 yıl daha formunu devam ettirirse olabilir.

Dunya da Avrupa da yılın oyuncusu secılmıs bır oyuncu Weah 98 yılında yuzyılın afrıkalı futbolcusu secıldı Eto ıyı bır golcuydu ben Weahı hepsınden onde goruyorum genelde 2000 yılından oncekı futbolcular daha ön planda olsada efsane bır oyuncu Weah.Oyumu bızde oynadıgı ıcın Drogbaya verdım orası ayrı tabı.
İstediğini seçebilirsin üstat da kariyer olarak bakarsak en iyisi Etoo gibi duruyor.

Weah ve Drogba daha lider karakterli adamlardı orası ayrı bir husus.

Drogba olmasa eyvallah diyecegim ama Drogba dururken oyle bir durum soz konusu olamaz.

Drogba bence. Hem saha içinde hem saha disinda çogu kişinin hayatını değiştirdi

Onca başarının yanında büyük bir lider

Salah özel yetenekleri olan bireysel başarılarıyla maç alabilen bir oyuncu kesinlikle Salah

Eto'o bana göre, gerçi Yaya'yı da çok iyi bulmuştum. EPLin agasiydi bir aralar.

katılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor

Mısır Afrika ile Asya arasında yet aldığı için Afrika organizasyonlarına katılabiliyor heis. O açıdan yani 🥸

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt