Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.318
- 25.662
- 2.598
Kuzey afrikalilar arap değilmiş üstadkatılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey afrikalilar arap değilmiş üstadkatılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor
Abartmaya gerek yok Drogba zaten abartmış bütün kariyeri boyunca.drogba gs forması giydi diye abartmayın
İstediğini seçebilirsin üstat da kariyer olarak bakarsak en iyisi Etoo gibi duruyor.Dunya da Avrupa da yılın oyuncusu secılmıs bır oyuncu Weah 98 yılında yuzyılın afrıkalı futbolcusu secıldı Eto ıyı bır golcuydu ben Weahı hepsınden onde goruyorum genelde 2000 yılından oncekı futbolcular daha ön planda olsada efsane bır oyuncu Weah.Oyumu bızde oynadıgı ıcın Drogbaya verdım orası ayrı tabı.
Bize de sallamıştı bir tane monacodaykenOyumu weaha verdim belki benim gibi 40 yaş üzeri olanlar iyi dönemlerini hatırlarlar özel bir oyuncuydu
Kim demiş onu.Kuzey afrikalilar arap değilmiş üstad
Evt yeni yeni cıkıyodu piyasaya o zmn bülent kaptanda buna karşı oynamıştı galiba 18 yaşında filandı bülentBize de sallamıştı bir tane monacodayken
katılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor
Bizim haricimizde ki her müslüman ülke arap değilmi
katılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor