Salah: "Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Afrikalı futbolcu benim"

Emin degilim. 3 kisi arasindayim fakat bir ara Essien de inanilmaz iyiydi. Elemanin calim yedigini hatirlamiyorum. Yine de uzun kariyeri olmadi veya o formu uzun surmedi.
Yaya Toure de cok cok iyiydi. Herseye ragmen Drogba tum EPL'nin kaderini degistirdi + 2012 UCL finalinde tek kelimeyle liderlik dersi verdi.
Drogba
Etoo
Salah
Toure
Listem boyle ama Salah'in kariyeri devam ediyor ve anketi su anda takimimda kimi gormek istersin olsaydi
Salah
Essien

Etoo 1
Drogba 2

Salah birgit sen kimsin Drogba varken. Daha senin bokun nizamiyeye ulaşmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abdul Kader Keita'yı listede göremediğim için oyumu Eto'o dan yana kullandım.

hep bi güncele bok atma meraki
messi iyiyken yeaaa maradona felan filan ,iyi cocuk salah , lpoolu ipten alan adam cogu maç ,liderse lider
Misirin da ,o Drogbanin Fildişi , Etoonun kamerunu gibi sükseli kadrosu olmadı hiç bir zaman

biraktiginda ,din muhabbetleri girmezse o seviyelerde anılır muhakkak

Salah beye katılıyorum neredeyse hepsinin prime dönemine denk geldim adam en iyi oyuncuyum demiş bunda bir anormallik yok en başarılı dese cevap etoo olurdu..

mevkisine göre gol sıralamasına bakmak lazım. kim kaç maçta kaç gol atmış.

Etoo hicbir ekibin bas aktörü degil idi. Onu gec. Su anda Drogba önde gibi. Salaha birkaç adet daha buyuk kupa lazim.

Weah dememin sebebi, dönemindeki diğer futbolcularla kıyaslanamayacak derecede üstün olmasıdır; öyle bir tartışma hiç olmadı...

Eto ve Salah arasında kaldım. Salah diyorum

Mane veya mahrezi bile salahtan önce yazabilirim hala oynayanlar arasında. Gecmise girmeye gerek yok

katılıyorum da bu herif arap değil mi kendini afrikalı mı sanıyor

Geri
Üst Alt