Salah: "Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Afrikalı futbolcu benim"

Drogba ve Eto'o çok iyi forvetlerdi ama Salah ayrı bir kategoride değerlendirilmesi gerekiyor he açıklaması ego kokuyor ama o kadarda olsun adam işini yapıyor şuan
Oyle tabi ama Drogba hic bir zaman dunyanin en iyisi olabilecek seviye gostermedi.
Eto'onun kariyeri yuzunden Salah'ya yakin tutuyorum.
Ya Salah son 5 senedir 20'nin uzerinde gol atmis bir herif premier league'de. Bunu Harry Kane falan yapiyo ama Salahnin asist artisi var. Salah'nin yaptiklari en son Henry falan yapiyordu. Drogbayi gec yani.

Salah’ın tabii ki egosu olucak mütevazi olunması gereken bir oyun oynamıyor, en üst seviye ligde harikalar yaratıyor ego çok normal bu durumda

Net olarak

SAMUEL ETO’O

Weah dememin sebebi, dönemindeki diğer futbolcularla kıyaslanamayacak derecede üstün olmasıdır; öyle bir tartışma hiç olmadı...

Yaslari yetmiyor :(

Drogba Weah Okocha arasinda kaldim

3. Okocha teknik topcuydu ama mac icinde cok dusuyordu

2.Drogba guclu komple bir forvet ama agir bir adamdi ve teknigi zayif

1.Weah drogba kadar guclu, teknik, atik, komple bir forvetdi

Salahi 4. Siraya koyarim ben burda cunki illa komple futbolcu yaristiriyorsak salah komple bir topcu degil

5. De Eto iyidi hosdu teknik bir topcuydu ama asla bir drogba degildi nezdimde

Weah'a gayet yaşım da yetiyor ama yine de Eto'o ve Salah'ın önüne koymam kendisini. 2000'ler öncesi ve sonrası diye ayırım yapmayı uygun buluyorum, 2000 sonrası futbol aşırı derecede rekabetçi hale geldi ve aynı oranda da profesyonelleşti/kurumsallaştı. Eto-Salah ve hatta Drogba çok daha rekabetçi bir ortamda yıldızlaştı. Son dönemin aşırı rekabetçi PL'sinde istikrarlı bir şekilde üst düzey futbol oynayıp elit kategoride yer almak hakikaten olağanüstü zor bir şey. Bu sebeple salt kazanım olarak rakiplerine göre biraz daha geride olmasına rağmen Salah'ı 1 ya da 2. sıraya koymamak haksızlık olur.

Kime göre? bana göre. Nasıl değerlendirdim? G.tümle.

Bir de sözüm meclisten dışarı, bu gibi karşılaşltırmalar tamamen kişisel görüşten ibaret ortada bilimsel bir ölçü mekanizması falan yok dolayısıyla şu futbolcuyu seçmeyen bilmem nedir, şunu seçmeyen futboldan anlamıyordur vs gibi söylemler manasız.

Geri
Üst Alt