Salah: "Kulüp bana yazın birçok şey vaat etti ama üç maçtır yedekteyim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1765055073468.webp

Mohamed Salah: "Bugün 90 dakika yedek kulübesinde oturmama inanamıyorum. Sanırım üçüncü kez yedek kaldım. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey oluyor. Bu kulüp için çok şey yaptım. Son yıllarda, özellikle de geçen sezon herkes bunu gördü. Neden yedek kaldığımı bilmiyorum. Kulübün beni otobüsün altına atıyormuş gibi hissediyorum, hissettiğim bu.

Bence bazı insanların tüm suçu bana yüklemek istediği çok açık. Kulüp bana yazın birçok şey vaat etti ama üç maçtır yedekteyim. Verdikleri sözleri tuttuklarını söyleyemem.

Defalarca Arne Slot ile iyi bir ilişkim olduğunu söyledim ama bir anda artık aramızda bir ilişki kalmadı. Nedenini bilmiyorum. Sanki biri beni kulüpte istemiyormuş gibi. Bu durumu kabul etmiyorum."

yıllık 15 milyon €'ya camiamıza hayırlı olsun salahcım

Beklediğimiz 10 numara gel reis hemen başla

Osimhen
Barış Salah Sane

Uçurur

araplardan güzel sözleşme alacaktır cünkü prens salman bu herifi çok seviyor diye söyleniyordu

Yav ne almasi bizde Sane var orada, o kadar da degil bize sola adam lazim.
Doğru abi de Salah izlemek de güzel olur idi ya Sane'yi sol kanat yapsak, Barış forvet osi yedeği vs takılsın :asd: Salah zaten sakatlanır bir süre oynar öyle Barış :ROFLMAO:

33 yasinda oyuncu istemem normalde ama Salah a da hayir denmiyor.

Abi gözünüzü seveyim istemem etmem diyorsunuz yedekten kutucu falan giriyor yapmayın salah bu gelme ihtimali varsa düşünmem Belhanda feghouli falan değil Salah yav prime dönemi messi ronaldo dan sonra gelen en büyük topçu tartışması bile yapılamaz

Geri
Üst Alt