Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.183
- 33.568
- 3.073
sane olmasa alalım derdim
o yüzden istemez
o yüzden istemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronik demedim yahu, şuan verilen bons ile alınan perf arasında uçurum var onu demek istedim.Singo ile öyle fazla bir kazıklandığımızı düşünmüyorum adama neden kronik algısı yapıyorsunuz onu da hiç anlamıyorum. O fizikli adamı hazır olmadan oynatırsan sakatlanması doğal olarak çok olası. Salah sağ kanat bizde orada Sane var sakatlığını atlatan Yunus'un da kanatlarda en verimli olduğu yer sağ kanat eğer kanat alacaksak asıl mevkisi sol kanat olacak birini almamız lazım. Onun dışında böyle büyük bütçelere gireceksek git Ruben Neves gibi bir orta saha alalım Lemina'yı kesip yedeğe atabileceğimiz öyle biri çok daha lazım bize.
O açıklaması facia idi hocanın, bu hafta asıl sakatlanma nedenini açıkladı Ajax maçında erken oynattık dedi kendisini. Olması gerekenden erken döndürdük diyerek hatasını kabul etti aslında. Singo oynadığı maçlarda ben hep beğendim kendisini. Maaş olarak evet yüksek ama bonservisinden fazla zarar etmeyiz Singo'nun bence. Benim derdim bizim kanatların aslında hepsinin en iyi performans verdiği yer sağ kanat buna Barış'ta dahil o da sağ kanattı asıl diye hatırlıyorum. O yüzden bir kanat alınacaksa bu asıl mevkisi sol kanat olan biri olmalı. Eksik yerlere oyuncu alınmalı, büyük yıldız diye dolu mevkilere oyuncu alırsak yine kadro planlamasında söveceğiz sonra. Singo alınırken de bir çok kişi 30'a 1 oyuncu alacağımıza sağ bek ve stoper 2 oyuncu alalım demişti o dönem. Bak bu gün haklı çıktılar. Oyuncu kalitesinden bağımsız yani dediğim planlama yanlış oluyor. Bir de Salah bu DK'dan sonra ciddi salacak gibi bir iddiaya sahibim.Kronik demedim yahu, şuan verilen bons ile alınan perf arasında uçurum var onu demek istedim.
Yani yanlış bir profile gidilmiş, ki Okan hoca da işte o bölgeye çok alışık değil ondan sakatlanıyor gibi bir şeyler demiş idi. Kısacası transfer tercihleri sorunlu hocanın.
Ha gerçekçi olursak zaten sanmıyorum ilgileneceğimizi hocam.
Sane’nin bizde yaptığı tüm olumlu işler kanatlık işler 10 numarda çöpe bağlar.Sane'yi 10 yaparız abi
10 oynayacak yetenek var Sane'de, defansif katkısı (geri dönüşler, rakibini kovalama veya en azından karşılama) da oyun aklı da fersah fersah ilerde Yunus'tan. Avrupa'da değil tabii ama ligde derbiler hariç tutabilecek bir formül. Zaten kanat oynarken de 10 numara gibi davrandığı çok sekans oluyor oyun tarzı ve yetenek repertuarı itibariyle.Sane’nin bizde yaptığı tüm olumlu işler kanatlık işler 10 numarda çöpe bağlar.
bence Okan hoca Salahı 10 numara düşünüyor Onurum. Mertens de uzun dönem kariyerinde kanat ve forvet oynuyordu ama bizde 10 numara olması gibi. Salah olmazsa Bernardo düşünüyor. Hocanın kafada bu tip 10 numara var inceci kıvrak tecrübeli ve gegenpressingci.10 oynayacak yetenek var Sane'de, defansif katkısı (geri dönüşler, rakibini kovalama veya en azından karşılama) da oyun aklı da fersah fersah ilerde Yunus'tan. Avrupa'da değil tabii ama ligde derbiler hariç tutabilecek bir formül. Zaten kanat oynarken de 10 numara gibi davrandığı çok sekans oluyor oyun tarzı ve yetenek repertuarı itibariyle.
Tam aksine, ben Sane'den kanat oynadığı sürece beklentileri karşılar mı ondan emin değilim.
Gelir mi diyorsun bize.maçtan önce 11i görünce Salah
![]()