Salah: "Kulüp bana yazın birçok şey vaat etti ama üç maçtır yedekteyim"

Abi her gelmek isteyen veteran’a evet mi diyeceğiz. Formda felan olsa haydi neyse diyeceğim de düşüşte resmen. Başımızı çok ağrıtır.

Abi gözünüzü seveyim istemem etmem diyorsunuz yedekten kutucu falan giriyor yapmayın salah bu gelme ihtimali varsa düşünmem Belhanda feghouli falan değil Salah yav prime dönemi messi ronaldo dan sonra gelen en büyük topçu tartışması bile yapılamaz
Sana transefer olsun da ne olursa olsun di mi :asd:

Kimsede demiyor ki liverpool gibi klüpte böyle 3 maç için tripleniyorsa bizde neler neler yapar.2 yıl önceki salah ile dağlar arasında fark var şuan.Bayağı kötü durumda.

seneye 34 olacak hızı kalmamış veteran olmuş bir kanat oyuncusu.
arap liginde jog kıvamında oynaması yaşam koşusu açısından kendisine yeter peki sizin beklentiniz nedir ?yardırıp gol mü atacak ? isme bakıyorsak seneye 39 olacak messi dayıyı da alalım .

neyse ki bizim kulüp artık bu takoz işleri bırakmaya başladı.

Yallah Arabistan’a.

Salah'ı istemem Arabistan'a gidebilir

30'u geçmiş oyuncu almamalıyız elbette gelirse katkı verir sorun o değil geleceğe dönük geri dönüşü olan isimlere yönelmeliyiz

Takımda Sane gibi bir oyuncu varken, transfer yapılması gereken daha elzem pozisyonlar dururken 34 yaşına gelmiş birini almak ahmaklık olur.

Ne işimiz var Allah aşkına bitik topçu artık bu adam. Her isimli topçuyu alıp çorba mı yapacağız takımı. Elzem olan yerlerimiz var bizim. Önce Lemina ve Torreira’yı yedekleyecek topçu almamız gerekiyor

Miy miy miy miy miy

Boyle algiliyorum bu tur haberlerde.

3 maçta takım galip gelse sesi çıkmazdı tepki alırdı çünkü. Ama işler kötü gidince hemen ortaya çıkıp bir de ben çakayım demiş teknikdrektöre.

Dün geceden beri yazdım, cizdim ve hesap ettim ama salaha yer bulamadim. Kadro ve maliyet sisiyor simdilik beklesin

Devre arası elde avuçta ne varsa orta sahaya gömmemiz lazım. Torreira dışında sürekliliği olan orta sahamız yok

Geri
Üst Alt