Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 313
Caglar Birinci transferi neyse bu da onun sag taraf icin olani malesef. Mancini uzun boylu oyunculari cok seviyor bek bile olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salihte ceyhunun yaptıgını yapabiliyor.
Yapabiliyor ile yapıyor demek arasında fark var.
Elimzde yapan oyuncu varken yapabilen oyuncu alıp zaman zaman yapamadığında niye saç baş yolalım?
Ki Ceyhun önlibero, Salih sağ bek.
bu adama ağır diyenler ceyhunun en iyi oynadığı maçları izlesinler.. Doğuştan ceyhun ağır bi adam ceyhunla ronaldoyu hayal edin yatırıp kaldırır ama salih gibi kasap futbolcuyu ronaldo gibiler sevvmez ilginç bir yorum oldu ama dediğimi anlamışsınızdır. ceyhunu verip bu adamı almak güzel bişey olur
Caner ile ALves sari-kirmizi hic yemez, bu eleman catir catir sarilari götürür bizde. Cok üzgünüm, kazma cikma ihtimali cok yüksek olan bir futbolcu almis oluruz. Benim siralamam söyle olurdu ligdeki mevcut alinabilecek türk sagbeklere dair: Tarik>Veysel>Salih
Rizeden Koray Altinay ı bi tek ben mi beğeniyorum. Alman altyapısı almış kendini geliştirebilecek bir oyuncu
ya kim dio salihe agır die ???
hangi akıllı bıdık o