Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caglar Birinci transferi neyse bu da onun sag taraf icin olani malesef. Mancini uzun boylu oyunculari cok seviyor bek bile olsa

salihte ceyhunun yaptıgını yapabiliyor.

Yapabiliyor ile yapıyor demek arasında fark var.

Elimzde yapan oyuncu varken yapabilen oyuncu alıp zaman zaman yapamadığında niye saç baş yolalım?

Ki Ceyhun önlibero, Salih sağ bek.

Yapabiliyor ile yapıyor demek arasında fark var.

Elimzde yapan oyuncu varken yapabilen oyuncu alıp zaman zaman yapamadığında niye saç baş yolalım?

Ki Ceyhun önlibero, Salih sağ bek.

salih orgin orta saha defansif ve ofansif katkısı ortanın biraz altı olan adam. kayseriden önce ve alt milli takımlarda orta saha merkezli oynadı.

yapabiliyor derken yapıyor anlamında tabiki ama ceyhunun gönderilmesiyle ilgili bir yorumda bulunmadım.

lakin salih ceyhuna göre daha heraketli daha hırçın teknigi konusunda şüheliyim kayseride son zamanlarda izlemedim.

bu adama ağır diyenler ceyhunun en iyi oynadığı maçları izlesinler.. Doğuştan ceyhun ağır bi adam ceyhunla ronaldoyu hayal edin yatırıp kaldırır ama salih gibi kasap futbolcuyu ronaldo gibiler sevvmez ilginç bir yorum oldu ama dediğimi anlamışsınızdır. ceyhunu verip bu adamı almak güzel bişey olur

ya kim dio salihe agır die ???

hangi akıllı bıdık o

bu adama ağır diyenler ceyhunun en iyi oynadığı maçları izlesinler.. Doğuştan ceyhun ağır bi adam ceyhunla ronaldoyu hayal edin yatırıp kaldırır ama salih gibi kasap futbolcuyu ronaldo gibiler sevvmez ilginç bir yorum oldu ama dediğimi anlamışsınızdır. ceyhunu verip bu adamı almak güzel bişey olur

Orta sahanın ortasında oynayan adamlar için hız çok önemli bir özellik değil. Bek ve açık oyuncuları için oldukça önemli. Salih bir bek için çok ağır .Ceyhun orta saha oyuncusu bu nedenle onun hızlı olmasından ziyade hızlı düşünebilmesi daha önemli. Oyun zekası konusunda ceyhun salihe tur bindirir.

yekta ceyhundan daha iyi işler yapmasına rağmen yekta gönderilsin deniliyor. Veyhun takımın en ağır adamı o adama ful idman ettirsen gene ağır kalır. Rizespor elazığspor karşılaşmaların yıldızıdır ceyhun. Salih Durmuş bu takımda banko olmasada formayı verildiğinde o formanın hakkını verebilecek bir futbolcu. Ceyhun kişilik olarak Galatasarayımıza uygun ama oyuncu olarak out

Herseyi gectim de 1,88 boyunda bek mi olur allah askina? Adam bence yavas kaliyor bir bek icin. Stoper icin düsünüldüyse eh iste derim ama bek icin kesinlikle yetersiz. Cok aci bir durum ama Sabri bundan cok daha iyi bir bek.

hiç izlemedim,fenerle ilgili yaptığı açıklama dışında dikkatimide çekmedi.

ancak hoca görüp beğendiyse istediyse burada anlatılanlar kadar kasap,kiralık katil,kazma,kürek değildir heralde

edit.gerçi burada beğenilmeyen adamlar genelde tutuyor

Caner ile ALves sari-kirmizi hic yemez, bu eleman catir catir sarilari götürür bizde. Cok üzgünüm, kazma cikma ihtimali cok yüksek olan bir futbolcu almis oluruz. Benim siralamam söyle olurdu ligdeki mevcut alinabilecek türk sagbeklere dair: Tarik>Veysel>Salih

Rizeden Koray Altinay ı bi tek ben mi beğeniyorum. Alman altyapısı almış kendini geliştirebilecek bir oyuncu

Salih'i Ceyhun ile kıyaslayanlar olmuş, ilginç.

inşallah alırız. birde bu oyuncuları beğenmeyenler var sanki bir sürü yetenekli yerli oyuncu var da biz bilerek almıyoruz gibi

Açıkçası bu transfer pek içime sinmiyor. Umarım beklentileri karşılar. Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt